Noticies

creps.jpg
28-03-2024

Crêpes Paysan Breton

Recepta tradicional francesa, amb mantega bretona i llet fresca, pràctic envàs de 6 unitats, per combinar en dolç o salat
asiagotall.jpg
28-03-2024

Formatge Asiago DOP Carpenedo

Formatge italià elaborat per el prestigiós afinador Antonio Carpenedo a Treviso, de llet de vaca pasteuritzada i maduració de 30 dies.
mychef.jpg
28-03-2024

Productes Gastrocook: Melós de vacú i Pollastre rostit

Plats tradicionals d'alta qualitat elaborats a baixa temperatura, molt fàcils de regenerar i emplatar. Us oferim Pollastre rostit amb prunes i pinyons i Melós de vacú amb bolets
fetasinlactosa.jpg
28-03-2024

Formatge Feta sense lactosa Dodoni

Formatge autèntic Feta grec amb DOP elaborat amb llet pasteuritzada d'ovella i cabra de la regió d'Epirus, zona coneguda pel seu ric ecosistema . Saborós, nutritiu i de delicada aroma. El formatge Feta Dodoni és conegut per la seva alta qualitat.
emmental.jpg
21-03-2024

Emmentaler suís Margot

L’Emmentaler clàssic suís de llet crua de vaques alimentades amb farratges naturals, originari de la vall del riu Emme, una regió a l'est del cantó de Berna. Aquest mes amb promoció especial per Sant Jordi
pates.jpg
21-03-2024

Patés La Luna

Gamma de patés elaborats a Sòller ( Mallorca) segons la fórmula original de l’any 1900 amb productes de primera qualitat . Aquest mes amb promoció, us regalem una cistella per exposar els productes al vostre establiment
parma.jpg
21-03-2024

Formatge Parmigiano Reggiano DOP curació 24 mesos Gennari

Formatge de llet crua de vaca, madurat durant 24 mesos, sabor equilibrat, dolç però alhora gustós. És el condiment més versàtil, per afegir una nota de delicadesa a qualsevol plat sense treure’n el gust.
dessecats.jpg
21-03-2024

Bolets dessecats Cap D’urdet

Diferents varietats de bolets deshidratats, sense conservants ni colorants, envasats conservant tot l’aroma i sabor. Us oferim les varietats de cep, rossinyol, cama-sec, trompeta, moixernó i barreja.
sardinesherpac1.jpg
14-03-2024

Sardines fumades Herpac

Elaborades a mà, es seleccionen els lloms més grans, es preparen amb sal fumada i oli de gira-sol, el seu sabor és intens i la textura sucosa.
camembertgillot.jpg
14-03-2024

Camembert DOP afinat Gillot

Formatge DOP elaborat a Normandia de llet crua de vaca ,afinat en cova per mestres formatgers i modelat a mà amb cullerot
cebajuliana.jpg
14-03-2024

Ceba juliana confitada Cuick

Ceba de Figueras i oli d’oliva verge extra tallada en juliana, està recomanada per hamburgueses, truites de patates, entrepans calents, saltejats i guarnicions, fajitas, woks...
pontleveque.jpg
14-03-2024

Pont l'Évêque DOP Isigny St.Mère

Formatge DOP de pasta tova elaborat a la zona de Normandia amb llet pasteuritzada de vaca. El seu sabor és subtil i refinat amb gust d'avellana i tocs afruitats. Acompanyar amb simple llesca de pa, unes figues seques, o fos al forn o gratinat.