Noticies

roules.jpg
25-04-2024

Formatges Le Roulé Rians,

Plats plens de color i sabor per lluir a la taula . Formatge originari del poble de Rians al nord-est de França, elaborat amb llet pasteuritzada de vaca, textura cremosa fàcil d’untar, enrotllat en forma de tronc
halloumi.jpg
25-04-2024

Formatge Halloumi Dodoni

Formatge elaborat a Xipre de llet de vaca, cabra i ovella amb quall vegetal , es recomana menjar fregit o a la planxa ja que no fon.
huevas.jpg
25-04-2024

Ous de salmó i Ous de lumpo Spherika

Esferes acuradament elaborades amb ingredients de primera qualitat, es tradueix en una explosió de sabor a cada mos.
gorgonzola.jpg
25-04-2024

Gorgonzola dolce Tosi

Formatge blau de textura cremosa, d’olor dolça i saborós en boca , elaborat artesanalment a Novara (Itàlia) amb llet pasteuritzada de vaca amb una curació de 75 dies.
bufala.jpg
18-04-2024

Mozzarella di bufala campana DO

Formatge DOP elaborat a la campania italiana , es caracteritzada per un color nacrat, una escorça delicada i un cor sucós i intens. Ric en calci, proteïnes, vitamines, sals minerals i baix en greix
reserva12.jpg
18-04-2024

Formatge Reserva 12 mesos Garcia Baquero

Formatge anyenc de llet pasteuritzada d’ovella madurat durant 12 mesos, es caracteritza per tenir matisos dolços i afruitats.
rovello.jpg
18-04-2024

Rovelló a trossos Cap d’Urdet

Rovelló trossos en conserva de Cap d’Urdet, bolets seleccionats amb cura i envasats al natural.
pastaocabianca.jpg
18-04-2024

Pasta de colors Oca Bianca

Gamma de pasta de blat de colors, per sorprendre a taula creant combinacions de colors i sabors: Papillons, Fiorellini, Mini Farfalle, Eliche, Trofiette
filetsverat.jpg
11-04-2024

Filets de verat de Conserves Ramón Peña

El Verat és un aliment molt complet i nutritiu font d'omega 3, proteïnes, vitamines i minerals i un baix contingut de greix. I a més de sà és deliciós! Oferim tres varietats en OLI D’OLIVA, FUMAT i AMB LLIMONA
carpacciofoto.jpg
11-04-2024

Carpaccio de Peu de Porc My Chef

Elaborat a partir de peus de porc cuinats a baixa temperatura i desossats manualment. Només cal condimentar amb una vinagreta en una amanida o com aperitiu
comtepoligny.jpg
11-04-2024

Comté le Poligny Vagne

Formatge DOP Comté de llet crua de vaca i un mínim de 6 mesos de curació , afinat a Poligny, capital del Comté. Per la seva varietat d’aromes, és ideal per incorporar-lo a taules de formatges
espatllacebo.jpg
11-04-2024

Espatlla de Cebo de Campo Ibèric Fisan

Les peces d’espatlla de Cebo de Campo Ibèric de Fisan procedeixen de porcs ibèrics criats en llibertat. La seva alimentació s'ha basat en pinsos naturals i en els recursos propis de la devesa.