Novetat: Risotto Reperso

19-06-2025

Reperso és només Reperso, excel·lència en cada gra: descobreix Reperso, l'arròs perfecte per als teus risottos. Amb grans excepcionalment grans, Reperso garanteix una cremositat natural sense haver d’afegir cap greix. Cultivat amb cura a les fèrtils terres del Piemont, cada paquet reflecteix l'autenticitat i la qualitat controlades des de la sembra fins a la taula.

Risotto de ceps - Risotto amb tòfona  - Risotto marinera - Risotto de llimona i gambes

Disponible en una selecció de refinats risottos preparats, perfectes per a aquells que volen un plat de qualitat superior, però tenen poc temps per dedicar a la preparació: en només 18/20 minuts afegint només aigua calenta obtindreu un excel·lent risotto.

Originari del Piemont a Itàlia, gamma de risottos elaborats amb la varietat d’arròs Reperso, de grans d’arròs més grossos. Cremositat natural, no requereix l’afegit de formatge ni mantega. Temps de cocció : 18/20 minuts

reperso.jpg
funghi.jpg

Noticies relacionades

musclosortiz.jpg
19-06-2025

Musclos Rias de Arosa

Musclos seleccionats de la Ría de Arosa i elaborats a Pobra do Caramiñal de forma totalment artesanal, fregits en oli d’oliva i envasats en l’escabetx tradicional.
terceras.jpg
19-06-2025

Formatge manxego curat de llet crua Las Terceras

Formatge manxec curat artesà DO elaborat amb llet crua d'ovella manxega. Maduració de 6 a 8 mesos. Elaborat per Las Terceras, formatgeria ubicada a Torre de Juan Abad a la província de Ciudad Real.
cucchiaio.jpg
19-06-2025

Gorgonzola cucchiaio Tosi DOP

Formatge blau extremadament suau, cremós i ben equilibrat. La seva pasta vellutada desprèn el sabor inconfusible de la nata fresca, i té un exquisit regust de formatge blau.