Noticies

hida.jpg
10-07-2025

Novetat ! Tomàquet fregit Canalla i Tomàquet fregit Oriental

Et presentem dues noves salses amb sabors del món perquè a cada mos et teletransportis a un altre lloc. SALSA ORIENTAL molt especiada que us transportarà a llocs llunyans. SALSA CANALLA amb un toc picant per intensificar el sabor dels teus plats.
semimao.jpg
10-07-2025

Formatge semi Maó Subaida

Elaborat a l’illa de Menorca amb llet crua de vaques que s'alimenten de les pastures pròpies que conserven els matisos de la terra. Fabricat artesanalment amb drap de cotó “fogasser” Maduració de 2 a 3 mesos en caves pròpies untant les peces amb oli d'oliva verge extra i pebre vermell
esparrecs.jpg
10-07-2025

Espàrrecs de Navarra La Tudelana

Ja tenim espàrrecs DO La Tudelana ! Puntes i espàrrecs de tamany gruixut
smeraldo.jpg
10-07-2025

Pecorino Smeraldo Central

Formatge de llet d’ovella pasteuritzada , maduració 4-5 mesos originari de Sardenya a Itàlia. El seu sabor és dolç amb notes de mantega.
tortados.jpg
26-06-2025

Torta del Casar Tiana

Formatge DOP de llet crua d’ovella Merina, maduració mínima de 60 dies, textura cremosa i tova , molt aromàtic.
seito.jpg
26-06-2025

Seitons amb all i julivert Josimar

Seitó elaborat artesanalment sense additius, només amanit amb all i julivert.
favetes.jpg
26-06-2025

Favetes La Tudelana

Elaborades amb matèria primera fresca i conservades en oli d’oliva, ideals per fer saltejades, en un remenat amb pernil o com a guarnició a qualsevol plat
anxoves.jpg
26-06-2025

Anxova barqueta de Conservas Ortiz

Anxoves de gran tamany, destaquen per la carnositat i el gran aroma, un producte excepcional, amb un sabor intens i una textura ferma.
musclosortiz.jpg
19-06-2025

Musclos Rias de Arosa

Musclos seleccionats de la Ría de Arosa i elaborats a Pobra do Caramiñal de forma totalment artesanal, fregits en oli d’oliva i envasats en l’escabetx tradicional.
reperso.jpg
19-06-2025

Novetat: Risotto Reperso

Originari del Piemont a Itàlia, gamma de risottos elaborats amb la varietat d’arròs Reperso, de grans d’arròs més grossos. Cremositat natural, no requereix l’afegit de formatge ni mantega. Temps de cocció : 18/20 minuts
terceras.jpg
19-06-2025

Formatge manxego curat de llet crua Las Terceras

Formatge manxec curat artesà DO elaborat amb llet crua d'ovella manxega. Maduració de 6 a 8 mesos. Elaborat per Las Terceras, formatgeria ubicada a Torre de Juan Abad a la província de Ciudad Real.
cucchiaio.jpg
19-06-2025

Gorgonzola cucchiaio Tosi DOP

Formatge blau extremadament suau, cremós i ben equilibrat. La seva pasta vellutada desprèn el sabor inconfusible de la nata fresca, i té un exquisit regust de formatge blau.