Noticies

payoyo.jpg
12-06-2025

NOVETAT : Formatge Payoyo semicurat La Covacha

Formatge de llet pasteuritzada de cabra Payoya de la serra de Cadiz. Elaboració totalment artesanal provïnent de llet de les cabres que pasturen al voltant de la finca , amb recollida diaria.
aceto.jpg
12-06-2025

Aceto balsàmic 3 medalles Giuseppe Giusti

Aceto d´alta densitat, agradable i afruitat, amb sabor dolç i ben equilibrat. Amb 12 anys d’envelliment , criança amb l'addició de vinagre balsàmic ja envellit extret de de bótes centenàries. L’aceto Giusti és IGP , amb mínim 80% de vinagre i 20% de most de raïm cuit.
salmosobre.jpg
12-06-2025

Salmó supreme d’ Ahumados Dominguez

Pràctic sobre amb 100gr d’exquisites llenques tallades fines de salmó fumat. Producte molt saludable i adient per aquells que sempre busquen el més exclusiu de l'alta gastronomia. No et pot faltar per aquesta Revetlla!
virtute.jpg
12-06-2025

Pebrots Cherry farcits Virtute Naturae

Son uns pebrots molt especials, anomenats cherry de sabor suau i textura tendre per tal de que es pugui fer una queixalada de sabor intens amb un embolcall delicat, farcits d’Olivada, Gorgonzola o Tonyina
cabrales.jpg
05-06-2025

NOVETAT: Formatge Cabrales DOP EL Colladin

Formatge Cabrales DOP, fet amb llet crua de les seves pròpies vaques. Elaboració de granja, totalment artesana. Madurat a Tielve, poblet als peus dels Picos de Europa
bodegofoie.jpg
05-06-2025

Foie d’ànec Mas Parés

Els productes exclusius de Mas Pares no us poden faltar aquests dies, varietat de sabors d’una qualitat excepcional, ja en format pls o en terrina de 925gr per oferir als vostres clients acabat de tallar ... consulteu al vostre comercial
pollastre.jpg
05-06-2025

Cuixes de pollastre rostit amb prunes i pinyons My Chef

Plat tradicional d'alta qualitat elaborat a baixa temperatura, molt fàcil de regenerar i emplatar.
cremes.jpg
05-06-2025

Crema d’aceto balsàmic Giusti

Molt dens, amb el toc especiat del vinagre balsàmic de mòdena Giusti , cremes aromatitzades, una gamma de condiments molt versàtils , per decorar, acabar i crear grans contrastos de sabor en qualsevol plat, des d'aperitius fins a postres.
salsa.jpg
29-05-2025

Salsa de Mostassa i Mel de Salsas Asturianas

Rica en sabor i aroma, amb una atractiva textura, és ideal per realçar tota mena de carns i peixos a la graella, al forn o per al seu marinat.
pesto.jpg
29-05-2025

Pesto Genovese d’Italpesto

Autèntic pesto italià DOP elaborat seguint les antigues receptes de Liguria, amb ingredients curosament seleccionats.
pasta.jpg
29-05-2025

Pasta de colors Oca Bianca

Gamma de pasta de blat de colors, per sorprendre a taula creant combinacions de colors i sabors: Papillons, Fiorellini, Mini Farfalle, Eliche, Trofiette
olives.jpg
29-05-2025

Olives farcides Olispania

Varietat de sabors en olives verdes de varietat manzanilla farcides de Llima-Llimona, Jalapeño, Pernil o Tonyina, indispensables a l’hora de l’aperitiu!