Noticies

arzua.jpg
15-02-2024

Formatge Arzúa Ulloa Bama

Elaborat a Corunya amb la millor llet de vaca i una maduració mínima de 6 dies, el seu aroma ens recorda el iogurt i la mantega i el sabor de la llet.
bonitol.jpg
15-02-2024

Lloms de bonítol en oli d’Oliva de Conservas Ortiz

L'exquisit sabor del millor Bonítol del Nord és realçat per l'oli d'oliva que aporta melositat i una textura suau. Peix blau ple de beneficis per a la nostra salut.
cremas.jpg
15-02-2024

Crema d’Espàrrecs i Crema de Carxofes Aimar

Elaborades de forma tradicional amb ingredients d'alta qualitat , un plat casolà i natural, una alternativa perfecta per incorporar vegetals a l'alimentació diària sense invertir temps i oblidar el plaer de menjar ric i saludable
pasta.jpg
15-02-2024

Pasta Oca Bianca

Autèntica pasta italiana, gamma de cintes de pasta de blat amb un 20% d’ou, Albesi, Fetuccine i Pappardelle i el Tagliatelle primavera, per sorprendre a taula creant combinacions de colors , formes i sabors.
gruyereroda.jpg
08-02-2024

Gruyère afinat en cova AOP Margot

Selecció de les millors peces de Gruyère i afinat en cova durant 15 mesos, de llet crua de vaca de la recollida d’estiu , producte ric en vitamines i nutrients
xoriçpeça.jpg
08-02-2024

Xoriç de Lleó Entrepeñas dolç o picant

Xoriç elaborat a Geras de Gordón a partir de les parts més nobles del porc, amb un elevat % de pernil de porc i un reduït % de cansalada de porc s’hi afegeix pebre vermell de la vera DO dolç o picant i all natural. Embotit curat amb un procés de fumat natural de llenya elaborat artesanalment amb una curació natural de 40 a 60 dies
cavabarustall.jpg
08-02-2024

Novetat: Formatge Ya Cortado Cava Barus Garcia Baquero

Formatge de llet crua de vaca, ovella i cabra madurat durant 105 dies, el seu sabor és intents, producte únic afinat a les Caves Garcia Baquero sobre fusta natural d´alta muntanya. Ja tallat per i llest per menjar !
bonitoltaula.jpg
08-02-2024

Bonítol del Nord de Conservas Ortiz

L'exquisit sabor del millor bonítol del nord és realçat per l'oli d'oliva que aporta melositat i una textura suau. Us l’oferim ja col.locat a l’expositor per posar-lo en un lloc ben destacat del vostre establiment!
morbier.jpg
08-02-2024

Formatge Morbier DOP Vagne

Formatge de llet crua de vaques alimentades amb herba i farratge natural elaborat a les muntanyes del Jura als Alps Francesos per l’afinador Vagne. La franja central de cendra comestible, sabor suau i afruitat.
carxofes.jpg
08-02-2024

Novetat: Cors carxofes Vencerol

Cors de carxofes senceres extra, ideals per afegir en una amanida. Producte de primera qualitat . Demana’l al teu comercial!
pitpollastre.jpg
01-02-2024

Pit de pollastre My Chef

Pit de pollastre groc català cuinat a baixa temperatura condimentat amb espècies mediterrànies i oli d’oliva. Producte saludable i 100% natural
potsllegum.jpg
01-02-2024

Llegum Conservas Marzo

Llenties, cigrons, fesolets i mongetes ronyó , els llegums contenen molts nutrients i un alt contingut en proteïnes. A més, són baixes en greixos i rics en fibra. Es recomana consumir entre 3 i 4 cops per setmana.