Seitons amb all i julivert Josimar

26-06-2025

Elaborats de manera artesanal, s'utilitza exclusivament seitó nacional fresc per a la seva elaboració. Per a la seva maceració s'utilitza vinagre blanc de vi , d'alta qualitat donant com a resultat un producte amb un sabor exquisit. En la seva elaboració no s'afegeix cap tipus de colorant ni additius i és elaborat a mà.

Seitó elaborat artesanalment sense additius, només amanit amb all i julivert.

seito.jpg
seito.jpg
seitodos.jpg
seitogama.jpg

CONSERVES JOSIMAR  es dedica a l’elaboració i distribució de salaons i marinats del mar, des de 2015 és una empresa jove i dinàmica, creada amb gran esforç i dedicació, que comença a expandir-se per tot el territori nacional. Prové d'una empresa familiar d'artesans, dedicats a l'elaboració i distribució de salaons i marinats del mar.  Actualment, ubicats a Argentona, una població situada al Maresme, costa central de Catalunya, distribueixen a nivell local, nacional i part de l'estranger.

Treballen amb productes de proximitat i de primera qualitat, comptant amb una gran experiència en el sector empresarial i de la pesca. ¿L’objectiu? Elaborar productes de primera qualitat, amb una bona matèria primera i una elaboració artesanal.

Noticies relacionades

tortados.jpg
26-06-2025

Torta del Casar Tiana

Formatge DOP de llet crua d’ovella Merina, maduració mínima de 60 dies, textura cremosa i tova , molt aromàtic.
favetes.jpg
26-06-2025

Favetes La Tudelana

Elaborades amb matèria primera fresca i conservades en oli d’oliva, ideals per fer saltejades, en un remenat amb pernil o com a guarnició a qualsevol plat
anxoves.jpg
26-06-2025

Anxova barqueta de Conservas Ortiz

Anxoves de gran tamany, destaquen per la carnositat i el gran aroma, un producte excepcional, amb un sabor intens i una textura ferma.