Noticies

polvorons.jpg
21-11-2024

Pablo Garrigós, gamma de Turrons, Polvorons i Massapà, indispensables per Nadal

Productes elaborats de forma totalment artesanal seguint les receptes tradicionals, amb ingredients curosament seleccionats. No poden faltar a la taula per Nadal!
dominguez.jpg
14-11-2024

Novetats d'Ahumados Dominguez

Presentem tres exclusives especialitats per aquestes festes. Daus de salmó, Tartar de salmó i Bacallà fumat en pràctics envasos llestos per obrir i consumir
bisbe.jpg
14-11-2024

Sobrassada de porc negre “bisbe” IGP La Luna

Extraordinàries peces de 8 a 20 kg elaborades amb la carn fresca de porc negre de la raça autòctona mallorquina engreixats a les finques de l'illa amb productes naturals de la terra.
cafe.jpg
14-11-2024

Panettone Filippi

Autèntic panettone italià imprescindible aquest Nadal, de café, de Préssec, Fruits del bosc amb xocolata, Xocolata negra, Poma i canyella, el Clàssic.... infinitat de sabors. Demana’l al teu comercial!
pressec.jpg
14-11-2024

Préssec en almívar Marzo

El préssec en almívar Marzo, és una forma deliciosa de gaudir del sabor natural de la fruita nacional amb tota la qualitat i tradició de Conservas Marzo. Un producte 100% natural, elaborat amb els millors préssecs seleccionats.
ETIVAZ.jpg
07-11-2024

Formatge Etivaz AOP Margot

Etivaz AOP, formatge suís de producció limitada elaborat a les formatgeries d’alta muntanya. L’heu de tastar!!
galetes.jpg
07-11-2024

Galetes de mantega La Lorenzana

Galetes de mantega de textura cruixent presentades en una bonica llauna. Demana-les al teu comercial!
cecina.jpg
07-11-2024

Cecina Black Angus llescada Entrepeñas

Cecina elaborada amb pur Black Angus 100% alimentat amb blat de moro durant 200 dies i madurat durant 6-7 mesos, en còmodes sobres de 100gr, obrir i servir
perles.jpg
07-11-2024

Ous de salmó, Ous de lumpo i Perles de sabors Spherika

Esferes acuradament elaborades amb ingredients de primera qualitat, la qual cosa es tradueix en una explosió de sabor a cada mos.
alpage.jpg
05-09-2024

Novetat: Gruyère Alpage DOP Margot

Formatge suís de llet crua de vaca . Només es fabrica de maig a octubre, quan les vaques están en llibertat i pasturen en alçada, elaborat per uns 50 xalets d’alta muntanya i per un sol ramat
lambda.jpg
05-09-2024

Novetat: Formatge Lambda Hualdo

Formatge semitou de llet crua d’ovella, durant l’afinat es rentat amb una salmorra lleugera. Olor intensa i sabor persistent i de seva textura és untuosa
fontanales.jpg
05-09-2024

Novetat: Formatge Fontanales Bolaños

Formatge canari elaborat amb llet crua de cabra, vaca i ovella. Madurat 7 - 8 mesos en coves i orejat al natural , el seu sabor característic floral i afruitat . Ideal com a aperitiu o ingredient per a plats als que se'ls vulgui donar un toc únic.