Noticies

tortacasar.jpg
06-06-2024

Torta del Casar Tiana

Formatge DOP de llet crua d’ovella Merina, maduració mínima de 60 dies, textura cremosa i tova , molt aromàtic.
oronero.jpg
06-06-2024

Formatge Oro Nero Gennari

Producte únic, llet crua de les vaques pròpies de la granja Gennari, amb dos sabors inconfusibles Oro Nero amb safrà i Oro Nero amb Peperoncino
delice.jpg
06-06-2024

Formatge Delicia de cabra d’Antan

Delice des Deux-Sèvres formatge de llet de cabra de sabor exquisit i recobert de cendra , elaborat a la zona centre-oest de França, Poitou-Charentes.
terrina.jpg
30-05-2024

Novetat Mas Parés: Mousse de foie amb Pedro Ximenez i Mousse de foie amb tòfona

Productes exclusius de Mas Pares, exquisites emulsions de foie amb la barreja de tòfona o licor de Pedro Ximenez. Elaborades seguint un procés artesanal i amb les millors matèries primeres
sashimi.jpg
30-05-2024

Sashimi d’Ahumados Domínguez

Exclusiu d’Ahumados Dominguez, pensat per a qui li agrada la cuina asiàtica però no el peix cru. Estoig de 150 gr de salmó fumat tallat amb la tècnica japonesa anomenada Hira-zukuri . Producte 100% natural, sense additius i alt contingut natural en proteïnes i omega-3.
olives.jpg
30-05-2024

Novetat: Olives Cacereñas amb o sense os Olispania

Olives de la varietat Cacereñas de calibre 200/220 , són una de les varietats d'olives negres amb més prestigi i qualitat. El delicat sabor i la textura fan d'aquestes olives una referència de qualitat.
blu61.jpg
30-05-2024

Formatge Blu ‘ 61 Carpenedo

Combinació de la suau textura del formatge blau, refinada amb vi Rabosso passito , vi negre de postre elaborat a la regió del Veneto, i nabius, tot madurat durant 3 mesos
sobrassada.jpg
23-05-2024

Sobrassada superior IGP La Luna

Embotit 100% natural sense additius, única al mercat que no en porta. Producte artesà elaborat només amb carns fresques i curat de forma natural en soterranis, a la manera tradicional. En la varietat picant, s’hi afegeix pebre vermell de la millor qualitat.
risotto.jpg
23-05-2024

Risottos clàssics Lodigiana

Risottos elaborats amb arròs Carnaroli italià superfí amb l'addició de verdures deshidratades i el brou de verdures. El temps de cocció és de 13/15 minuts, plat exquisit i fàcil de preparar.
grissini.jpg
23-05-2024

Gamma de Grissinis Soul Food

Elaborats a l’obrador de Pellegrino, ubicat al Piemonte, a la regió italiana de Monferrato amb ingredients seleccionats de la més alta qualitat. Dins la gamma de productes tenim grissinis Clàssic amb oli d’oliva extra verge , amb Olives, Ceba, Pipes de Girasol i amb Tomàquet Sec
bonitoeco.jpg
23-05-2024

Bonítol ecològic Conservas Ortiz

Producte elaborat amb oli d’oliva Verge Extra Ecològic procedent d’agricultura ecològica i pescats amb les arts de pesca tradicionals i respectuoses amb el medi ambient.
moixama.jpg
16-05-2024

Moixama de Barbate IGP Herpac

Moixama de tonyina vermella curada 100% natural, pescada a l’Almadrava de Barbate a Cadis, directe de la mar a casa teva, amb elaboració artesanal i amb la garantia Herpac. Únic com aperitiu, en amanida o en qualsevol altre format, donarà un toc de distinció i qualitat a la teva taula.