Aceto balsàmic 3 medalles Giuseppe Giusti

12-06-2025

Basat en una antiga recepta de principis del segle XX, s'obté a partir de raïms dolços secs al sol. Un producte dens i lleugerament dolç, és el vinagre balsàmic més versàtil de la Col·lecció Històrica Giusti.  Dedicat a l'avantpassat que va inventar la recepta a principis del segle XX, “Ricardo Giusti”.

Aceto d´alta densitat, agradable i afruitat, amb sabor dolç i ben equilibrat. Amb 12 anys d’envelliment , criança amb l'addició de vinagre balsàmic ja envellit extret de de bótes centenàries. L’aceto Giusti és IGP , amb mínim 80% de vinagre i 20% de most de raïm cuit.

aceto.jpg
ampolla.jpg
amanidaaceto.jpg

Giuseppe Giusti, desde el s.XVI, productor més antic , més prestigiós i  més premiat , de vinagre de Mòdena a Itàlia i a tot el món. La seva recepta inclou tres punts clau: l'elecció del raïm, la qualitat del l'envàs i el temps de maduració. 

Al 1863, a l'exposició agrícola de Mòdena, Giuseppe Giusti va presentar el primer sistema per fer un vinagre balsàmic perfecte, basat en segles de tradició oral. El veritable tresor de l'empresa familiar són les bótes de segles d'antiguitat, en les quals superposen el vinagre balsàmic. El resultat de tot això és un producte de primera qualitat reconegut des de fa més de 5 segles. El mateix Giuseppe Giusti va dir ... “Raïm bo més barril bo més temps.. això és el que fa el millor aceto del món “

Noticies relacionades

payoyo.jpg
12-06-2025

NOVETAT : Formatge Payoyo semicurat La Covacha

Formatge de llet pasteuritzada de cabra Payoya de la serra de Cadiz. Elaboració totalment artesanal provïnent de llet de les cabres que pasturen al voltant de la finca , amb recollida diaria.
salmosobre.jpg
12-06-2025

Salmó supreme d’ Ahumados Dominguez

Pràctic sobre amb 100gr d’exquisites llenques tallades fines de salmó fumat. Producte molt saludable i adient per aquells que sempre busquen el més exclusiu de l'alta gastronomia. No et pot faltar per aquesta Revetlla!
virtute.jpg
12-06-2025

Pebrots Cherry farcits Virtute Naturae

Son uns pebrots molt especials, anomenats cherry de sabor suau i textura tendre per tal de que es pugui fer una queixalada de sabor intens amb un embolcall delicat, farcits d’Olivada, Gorgonzola o Tonyina