Formatge manxego curat de llet crua Las Terceras

19-06-2025

La seva escorça natural presenta una lleu coloració groga i una forta consistència. En boca presenta una textura ferma i d'escassa elasticitat. Intens aroma i sabor profund amb una lleugera acidesa que es tradueix en bones dosis de complexitat al final. Ha estat guardonat al World Cheese Awards 2024 amb la medalla de plata al formatge manxec curat DOP a la categoria de formatge de pasta dura de llet d'ovella i també ha obtingut el  Grand Gold Frankfurt International Cheese 2025

Podeu veure més informació en aquest enllaç:  https://youtu.be/JIVb_9FzAZw

Formatge manxec curat artesà DO elaborat amb llet crua d'ovella manxega. Maduració de 6 a 8 mesos. Elaborat per Las Terceras, formatgeria ubicada a Torre de Juan Abad a la província de Ciudad Real.

terceras.jpg
formatgefinestra.jpg
formatgeplat.jpg
formatgeamanida.jpg

Apte per a Celíacs - No conté gluten. Al·lèrgics o intolerants a l'ou - No conté lisozima d'ou Intolerants a la lactosa - Contingut de lactosa és <0,1%

Acompanyat per una maduresa exquisida, aquest formatge manxec curat de llet crua captiva amb el seu embriagador aroma ple de subtileses. Contundent, de gust intens, molt elegant, i amb un lleuger toc àcid al final que el fa inoblidable. En boca denota fermesa i un marcat caràcter que suposa tota una exquisidesa per als amants del bon formatge.

Noticies relacionades

musclosortiz.jpg
19-06-2025

Musclos Rias de Arosa

Musclos seleccionats de la Ría de Arosa i elaborats a Pobra do Caramiñal de forma totalment artesanal, fregits en oli d’oliva i envasats en l’escabetx tradicional.
reperso.jpg
19-06-2025

Novetat: Risotto Reperso

Originari del Piemont a Itàlia, gamma de risottos elaborats amb la varietat d’arròs Reperso, de grans d’arròs més grossos. Cremositat natural, no requereix l’afegit de formatge ni mantega. Temps de cocció : 18/20 minuts
cucchiaio.jpg
19-06-2025

Gorgonzola cucchiaio Tosi DOP

Formatge blau extremadament suau, cremós i ben equilibrat. La seva pasta vellutada desprèn el sabor inconfusible de la nata fresca, i té un exquisit regust de formatge blau.