Torta del Casar Tiana

26-06-2025

Per consumir ha destar a temperatura ambient, uns 21º, es talla amb un ganivet la part superior del formatge  fent un forat amb forma de cercle, es menja amb cullera i sacompanya de pa torrat.

Formatge DOP de llet crua d’ovella Merina, maduració mínima de 60 dies, textura cremosa i tova , molt aromàtic.

tortados.jpg
tortacasartall.jpg
tortacasarplat.jpg
torta.jpg

Situats a Cáceres (Extremadura) ,la quesería artesanal El Castúo, és una de les poques fàbriques que elabora, desde el 1978 ,  la Torta del Casar amb llet crua d’ovelles merines de la seva pròpia ramaderia i afegit de quall vegetal. El nivell de curació òptim, la cremositat, textura i característiques organolèptiques fan que aquesta Torta tingui una qualitat inmillorable. Sota el control de la Denominació d’ Origen Protegida trobem la Torta Tiana.

Noticies relacionades

seito.jpg
26-06-2025

Seitons amb all i julivert Josimar

Seitó elaborat artesanalment sense additius, només amanit amb all i julivert.
favetes.jpg
26-06-2025

Favetes La Tudelana

Elaborades amb matèria primera fresca i conservades en oli d’oliva, ideals per fer saltejades, en un remenat amb pernil o com a guarnició a qualsevol plat
anxoves.jpg
26-06-2025

Anxova barqueta de Conservas Ortiz

Anxoves de gran tamany, destaquen per la carnositat i el gran aroma, un producte excepcional, amb un sabor intens i una textura ferma.