Noticies

espatllallesca.jpg
16-05-2024

Espatlla Alta Gastronomia Ibèric Fisan

Peces d’espatlla seleccionades d’entre els millors exemplars de porcs ibèrics de gla criats a les deveses de Guijuelo a Salamanca, curades en cellers naturals durant més de 30 mesos. Només les peces excepcionals son escollides per l’olfacte dels mestres catadors i classificades com a Alta Gastronomia.
xoriçvela.jpg
09-05-2024

Xoriç vela de Gla Fisan

El Xoriç Vela de Gla FISAN desprèn aroma i sabor, elaborat amb les millors carns magres i una selecció acurada d'espècies. Després del procés de curació s'aconsegueix un sabor intens i inigualable
caballa.jpg
09-05-2024

Verat del sud Conservas Ortiz

Ingredient ideal a la dieta mediterrània , és un producte molt saludable elaborat artesanalment a Conservas Ortiz, els filets es netegen a mà i s'envasa en oli d'oliva
tomaquet.jpg
09-05-2024

Tomàquet fregit Conservas Marzo

Tomàquet fregit sense aigua afegida, elaborat a partir de tomàquets frescos recol·lectats al punt òptim de maduració. Un tomàquet ideal per cuinar els plats més saborosos.
promocio.jpg
09-05-2024

Campanya formatges

Per cada kg de compra de Fontanales curat Bolaños, Cantal vell DOP Paul Discham, Tomme des Cazelles Gabriel Coulet, Roquefort petit cave Gabriel Coulet, Blau Cashel o Monforter Ländle REGAL de 5 barquilles fusta per servir el formatge als vostres clients.
aletes.jpg
02-05-2024

NOVETAT: Aletes de pollastre marinades My Chef

Aletes de pollastre groc català condimentades amb espècies mediterrànies i oli d’oliva, cuina a baixa temperatura, producte 100% natural
sobrasada.jpg
02-05-2024

NOVETAT : Sobrassada ibèrica 100% gla Fisan

Fabricada només amb peces nobles de carn de porcs 100% ibèrics de gla. El seu procés de curació dura entre 4 i 6 mesos com a mínim en celler
olives.jpg
02-05-2024

Olives farcides Olispania

Nous sabors en olives verdes de varietat manzanilla farcides de Llima-Llimona, Jalapeño, Pernil o Tonyina, indispensables a l’hora de l’aperitiu!
gilda.jpg
02-05-2024

Gildes d’anxova Josimar

A l’ hora del vermut no poden faltar unes gildes! , pinxo de Filets d’Anxova, Oliva farcida d’anxova i bitxo
roules.jpg
25-04-2024

Formatges Le Roulé Rians,

Plats plens de color i sabor per lluir a la taula . Formatge originari del poble de Rians al nord-est de França, elaborat amb llet pasteuritzada de vaca, textura cremosa fàcil d’untar, enrotllat en forma de tronc
halloumi.jpg
25-04-2024

Formatge Halloumi Dodoni

Formatge elaborat a Xipre de llet de vaca, cabra i ovella amb quall vegetal , es recomana menjar fregit o a la planxa ja que no fon.
huevas.jpg
25-04-2024

Ous de salmó i Ous de lumpo Spherika

Esferes acuradament elaborades amb ingredients de primera qualitat, es tradueix en una explosió de sabor a cada mos.