Musclos Rias de Arosa

19-06-2025

Procedeixen de les ries gallegues i la seva qualitat està reconeguda internacionalment. Estan plens de propietats, de color i sabors intensos. Recollits a la millor època, a finals d'estiu en el seu millor moment, quan més carnosos i saborosos són. S'elaboren de forma artesanal, amb ingredients naturals i cuidant el màxim cada detall.

En garantim una perfecta elaboració en fresc gràcies a la situació privilegiada, en plena zona de cultiu a la mateixa de Pobra do Caramiñal, a la riba nord de la Ria d'Arosa. Els musclos passen directament de la batea als  bullidors. Un cop nets i classificats segons el seu calibre, es fregeixen en oli d'oliva i envasen a mà. Finalment són regats amb una salsa artesana d'escabetx. Els musclos Ria de Arosa tenen un característic color ataronjat molt intens i brillant, i gaudeixen d'una textura molt carnosa, resultat d'una acurada selecció i elaboració.

Musclos seleccionats de la Ría de Arosa i elaborats a Pobra do Caramiñal de forma totalment artesanal, fregits en oli d’oliva i envasats en l’escabetx tradicional.

musclosortiz.jpg
muscloma.jpg
muscloenvas.jpg

Noticies relacionades

reperso.jpg
19-06-2025

Novetat: Risotto Reperso

Originari del Piemont a Itàlia, gamma de risottos elaborats amb la varietat d’arròs Reperso, de grans d’arròs més grossos. Cremositat natural, no requereix l’afegit de formatge ni mantega. Temps de cocció : 18/20 minuts
terceras.jpg
19-06-2025

Formatge manxego curat de llet crua Las Terceras

Formatge manxec curat artesà DO elaborat amb llet crua d'ovella manxega. Maduració de 6 a 8 mesos. Elaborat per Las Terceras, formatgeria ubicada a Torre de Juan Abad a la província de Ciudad Real.
cucchiaio.jpg
19-06-2025

Gorgonzola cucchiaio Tosi DOP

Formatge blau extremadament suau, cremós i ben equilibrat. La seva pasta vellutada desprèn el sabor inconfusible de la nata fresca, i té un exquisit regust de formatge blau.