Noticies

velltorrat.jpg
05-09-2024

Novetat: Formatge Vell Torrat Garcia Baquero

Formatge de llet pasteuritzada vaca, ovella, cabra, amb una maduració de 180 dies Marcat per la seva característica dolçor i els seus matisos a torrats en fan una personalitat única diferent a la resta de formatges torrats.
salmofumatsobre.jpg
05-09-2024

Salmó supreme d’ Ahumados Dominguez

Pràctic sobre amb 100gr d’exquisites llenques tallades fines de salmó fumat. Producte molt saludable i adient per aquells que sempre busquen el més exclusiu de l'alta gastronomia.
banderilles.jpg
05-09-2024

Banderilles de formatge i tonyina Herpac

Dauets de tonyina fumada i formatge conservades en oli, llestes per servir. Fetes a mà, una a una.
potsgadea.jpg
25-07-2024

Novetat: Iogurt i kéfir Santa Gadea

Productes elaborats amb llet de cabra 100% ecològica, de sabor exquisit i super sans, els has de tastar!!
fetapaquet.jpg
25-07-2024

Formatge Feta Dodoni

Autèntic formatge Feta grec amb DOP elaborat exclusivament amb llet pasteuritzada d'ovella i cabra de la regió d'Epirus , agradable sabor per afegir a les amanides i de baix contingut en greixos
salses.jpg
25-07-2024

Salses casolanes per a pasta Hida

Cuinades a foc lent amb ingredients 100% naturals, oli d'oliva verge extra i la millor selecció de productes de l'horta frescos, amb gran sabor i textura
tonyina.jpg
25-07-2024

Tonyina clara en escabetx Conservas Ortiz

Elaboració totalment artesanal, la unió perfecta entre el sabor intens de la Tonyina i la personalitat de l'autèntic escabetx de Conservas Ortiz.
saintmarcellin.jpg
18-07-2024

Saint Marcellin le Chartrousin IGP

Formatge francés de llet de vaca, molt cremós, sabor suau i especiat que s’intensifica amb el pas dels dies
cremes.jpg
18-07-2024

Crema d’Espàrrecs , Crema de Carxofes i Crema de Carbassó Aimar

Elaborades de forma tradicional amb ingredients d'alta qualitat , un plat casolà i natural, una alternativa perfecta per incorporar vegetals a l'alimentació diària sense invertir temps i oblidar el plaer de menjar bó i saludable
barratendre.jpg
18-07-2024

Formatge Tendre en barra García Baquero

Gràcies a la frescor de la llet especialment seleccionada, que es recull diàriament, el formatge sempre es manté tendre, fins a l'últim dia.
carxofestudelana.jpg
18-07-2024

Cors de carxofa La Tudelana

Carxofes amb IGP de Tudela, recol·lectades manualment per seleccionar el fruit en el seu estat òptim de maduració. Elaborades sense acidulants per mantenir el seu sabor natural
confitures.jpg
11-07-2024

Novetat: Melmelades de Confituras Tradicionales

Melmelades de luxe elaborades a mà a la regió de Murcia, especialitat en els sabors clàssics, només amb fruita i sucre de canya. Procès artesanal de selecció de la fruita, desossat, pelat i desrabassat a mà