Noticies

salsesurdet.jpg
20-03-2025

Salses Cap d’Urdet

Producte gourmet, versàtil, deliciós i únic, diferents varietats de salses per enriquir qualsevol plat. La selecció dels millors ingredients, recepta autèntica i fabricació artesanal, fan d’aquest producte un ingredient indispensable a la cuina. Us oferim un pràctic expositor on poder col.locar les varietats en promoció, demana’l al teu comercial!
sashimiplat.jpg
13-03-2025

Sashimi d’Ahumados Domínguez

Exclusiu d’Ahumados Dominguez, producte original per als amants del menjar asiàtic. Estoig de 150 gr de salmó fumat en un tall especial sashimi, contra les vetes i amb un gruix aproximat de 4 mm. Producte 100% natural, sense additius i alt contingut natural en proteïnes i omega-3, sense gluten
melos.jpg
13-03-2025

Melós de vacú amb bolets My Chef

Galta de vedella, molt tendre i melosa, cuinada a baixa temperatura durant més de 20 hores. Condimentada amb sal, pebre, especies i herbes aromàtiques, amb una salsa fina i bolets variats saltejats. Recepta tradicional 100% natural, sense conservants ni additius artificials. No conté gluten
cheddar.jpg
13-03-2025

Cheddar blanc curació 18 mesos porció 200 gr Wyke

Formatge cheddar elaborat a Somerset (Anglaterra), de llet de vaca pasteuritzada, amb una curació de 18 mesos. Amb quall vegetal, és apte per a vegetarians. El seu sabor és suau i amb el pas del temps guanya en força i augmenta el gust a fruits secs.
verdures.jpg
13-03-2025

Gamma de verdures Conservas Marzo

Borrajas, Porros, Cards, Bledes, Espinacs i Brots d'all. Verdures de primera qualitat , procedents de l’horta riojana. Envasades al natural només amb aigua i sal. Llestes per consumir! obrir el pot, escalfar i amanir al gust .
laiaia.jpg
06-03-2025

Pastís de formatge Payoyo La iaia artesana

Elaborat artesanalment de forma natural amb ous de gallines camperes i formatge payoyo, ingredients de màxima qualitat i sense additius afegits, pastís de sabor intens i textura molt cremosa. Augmenta les teves vendes amb el sistema d’apilat,clica la notícia!
comte.jpg
06-03-2025

Comté le Poligny Vagne

Elaborat amb llet crua d’estiu de vaques Montbéliarde o Simmental alimentades a base d’herba i fenc a la zona AOP Comté. Maduració de 8 mesos. Ideal per incorporar-lo a una taula de formatge o cuinat amb pasta, risotto o pizza. Marida amb un vi blanc sec, un cava o un vi de Rioja
pebrotsortiz.jpg
06-03-2025

Pebrots del piquillo farcits de Conservas Ortiz

Pebrots del piquillo farcits de Bonítol del Nord o de Bacallà elaborats amb ingredients 100% naturals i sense conservants. Rostits a la llenya i farcits amb beixamel, vénen acompanyats d'una deliciosa salsa. Molt fàcils de preparar: escalfar i llest
tiramisu.jpg
06-03-2025

Tiramisú Bonta Divina

Recepta tradicional italiana, pa de pèssic suau amb salsa de cafè cobert amb crema de mascarpone i un núvol de cacau en pols.
guanciale.jpg
27-02-2025

Guanciale Casa Prat

Papada de porc amb pebre d’ elaboració artesanal . S’utilitza en l’elaboració de la carbonara o per afegir a una pizza. Us l’oferim en dos formats peça sencera de pes aproximat 1 kg o bé en tac de 200 gr
pastaocabianca.jpg
27-02-2025

Pasta Oca Bianca

Autèntica pasta italiana, gamma de cintes de pasta de blat amb un 20% d’ou, Albesi, Fetuccine, Pappardelle i Tagliatelle , per sorprendre a taula !
aparador.jpg
20-02-2025

Tonyina clara en oli d'oliva Conservas Ortiz

Llauna OL-120 de 112gr, Tonyina Clara elaborada de forma totalment artesanal envasada en oli d'oliva. Amb molts beneficis per al nostre cos, és un ingredient molt present a les cuines i una bona manera d'incorporar peix a la nostra dieta. I a més augmenta les teves vendes ! demana la teu comercial la barca expositora