Noticies

laiaia.jpg
06-03-2025

Pastís de formatge Payoyo La iaia artesana

Elaborat artesanalment de forma natural amb ous de gallines camperes i formatge payoyo, ingredients de màxima qualitat i sense additius afegits, pastís de sabor intens i textura molt cremosa. Augmenta les teves vendes amb el sistema d’apilat,clica la notícia!
comte.jpg
06-03-2025

Comté le Poligny Vagne

Elaborat amb llet crua d’estiu de vaques Montbéliarde o Simmental alimentades a base d’herba i fenc a la zona AOP Comté. Maduració de 8 mesos. Ideal per incorporar-lo a una taula de formatge o cuinat amb pasta, risotto o pizza. Marida amb un vi blanc sec, un cava o un vi de Rioja
pebrotsortiz.jpg
06-03-2025

Pebrots del piquillo farcits de Conservas Ortiz

Pebrots del piquillo farcits de Bonítol del Nord o de Bacallà elaborats amb ingredients 100% naturals i sense conservants. Rostits a la llenya i farcits amb beixamel, vénen acompanyats d'una deliciosa salsa. Molt fàcils de preparar: escalfar i llest
tiramisu.jpg
06-03-2025

Tiramisú Bonta Divina

Recepta tradicional italiana, pa de pèssic suau amb salsa de cafè cobert amb crema de mascarpone i un núvol de cacau en pols.
guanciale.jpg
27-02-2025

Guanciale Casa Prat

Papada de porc amb pebre d’ elaboració artesanal . S’utilitza en l’elaboració de la carbonara o per afegir a una pizza. Us l’oferim en dos formats peça sencera de pes aproximat 1 kg o bé en tac de 200 gr
pastaocabianca.jpg
27-02-2025

Pasta Oca Bianca

Autèntica pasta italiana, gamma de cintes de pasta de blat amb un 20% d’ou, Albesi, Fetuccine, Pappardelle i Tagliatelle , per sorprendre a taula !
aparador.jpg
20-02-2025

Tonyina clara en oli d'oliva Conservas Ortiz

Llauna OL-120 de 112gr, Tonyina Clara elaborada de forma totalment artesanal envasada en oli d'oliva. Amb molts beneficis per al nostre cos, és un ingredient molt present a les cuines i una bona manera d'incorporar peix a la nostra dieta. I a més augmenta les teves vendes ! demana la teu comercial la barca expositora
alpage.jpg
20-02-2025

Gruyère Alpage DOP Margot

Formatge suís de llet crua de vaca, maduració d’uns 20 mesos , son les últimes rodes de la campanya el 2023. Fabricat de maig a octubre, quan les vaques están en llibertat i pasturen en alçada, elaborat per uns 50 xalets d’alta muntanya i per un sol ramat
salsas.jpg
13-02-2025

NOVETAT: Salses Asturianes

Nova gamma de productes elaborats a Asturies amb matèries primeres de primeríssima qualitat. Sense gluten, sense colorants, sense sucres afegits i baixos en greixos saturats. Salses molt versàtils per afegir a qualsevol plat. També en format especial per hosteleria. CLICA LA NOTÍCIA i descobreix tota la gamma
chupadedos.jpg
23-01-2025

Olives Chupadedos Olispania

Olives de primera qualitat Olives verdes trencades amb pebrot vermell, all i espècies . Les has de tastar!
caldos.jpg
23-01-2025

Caldo de pollastre, caldo de verdures, caldo de “cocido” i fumet de peix Aimar

Selecció de caldos, cuinats de la manera més tradicional i casolana possible ,a poc a poc i amb els millors ingredients, d'aquesta manera obtenim aliments en conserva llestos per consumir i molt saludables.
creps.jpg
23-01-2025

Crêpes Paysan Breton

Recepta tradicional francesa, amb mantega bretona i llet fresca, pràctic envàs de 6 unitats, per combinar en dolç o salat