Noticies

moixama.jpg
16-05-2024

Moixama de Barbate IGP Herpac

Moixama de tonyina vermella curada 100% natural, pescada a l’Almadrava de Barbate a Cadis, directe de la mar a casa teva, amb elaboració artesanal i amb la garantia Herpac. Únic com aperitiu, en amanida o en qualsevol altre format, donarà un toc de distinció i qualitat a la teva taula.
confitplat.jpg
16-05-2024

Cuixa en confit Mas Parés

Producte de qualitat excel·lent i de fàcil preparació que ens ajudarà a estalviar temps i gaudir d’un sabor exquisit. Seguint l’antiga recepta que permetia conservar les carns durant alguns mesos. El seu procés consisteix en confitar coent lentament en la seva pròpia grassa, les cuixes d’ànec .
iogurt.jpg
16-05-2024

Iogurt Grec Dodoni

Elaborat amb ingredients senzills i saludables, com ara llet de vaca, crema de llet i cultius vius de iogurt, disponible amb 0% o 8% de matèria grassa. El seu sabor us transportarà a l'instant a la assolellada i tranquil·la illa grega
esparrecs.jpg
16-05-2024

Espàrrecs de Navarra La Tudelana

Acollit a la Indicació Geogràfica Protegida "Espárrago de Navarra", té una coloració blanca, textura suau, amb poca fibrositat i un perfecte equilibri en la suavitat del seu amargor al paladar, degut bàsicament a les fredes nits existents a la zona de producció , a la qualitat de les aigües i al sistemes de cultiu emprats en la seva obtenció
espatllallesca.jpg
16-05-2024

Espatlla Alta Gastronomia Ibèric Fisan

Peces d’espatlla seleccionades d’entre els millors exemplars de porcs ibèrics de gla criats a les deveses de Guijuelo a Salamanca, curades en cellers naturals durant més de 30 mesos. Només les peces excepcionals son escollides per l’olfacte dels mestres catadors i classificades com a Alta Gastronomia.
xoriçvela.jpg
09-05-2024

Xoriç vela de Gla Fisan

El Xoriç Vela de Gla FISAN desprèn aroma i sabor, elaborat amb les millors carns magres i una selecció acurada d'espècies. Després del procés de curació s'aconsegueix un sabor intens i inigualable
caballa.jpg
09-05-2024

Verat del sud Conservas Ortiz

Ingredient ideal a la dieta mediterrània , és un producte molt saludable elaborat artesanalment a Conservas Ortiz, els filets es netegen a mà i s'envasa en oli d'oliva
tomaquet.jpg
09-05-2024

Tomàquet fregit Conservas Marzo

Tomàquet fregit sense aigua afegida, elaborat a partir de tomàquets frescos recol·lectats al punt òptim de maduració. Un tomàquet ideal per cuinar els plats més saborosos.
promocio.jpg
09-05-2024

Campanya formatges

Per cada kg de compra de Fontanales curat Bolaños, Cantal vell DOP Paul Discham, Tomme des Cazelles Gabriel Coulet, Roquefort petit cave Gabriel Coulet, Blau Cashel o Monforter Ländle REGAL de 5 barquilles fusta per servir el formatge als vostres clients.
aletes.jpg
02-05-2024

NOVETAT: Aletes de pollastre marinades My Chef

Aletes de pollastre groc català condimentades amb espècies mediterrànies i oli d’oliva, cuina a baixa temperatura, producte 100% natural
sobrasada.jpg
02-05-2024

NOVETAT : Sobrassada ibèrica 100% gla Fisan

Fabricada només amb peces nobles de carn de porcs 100% ibèrics de gla. El seu procés de curació dura entre 4 i 6 mesos com a mínim en celler
olives.jpg
02-05-2024

Olives farcides Olispania

Nous sabors en olives verdes de varietat manzanilla farcides de Llima-Llimona, Jalapeño, Pernil o Tonyina, indispensables a l’hora de l’aperitiu!