Noticies

tomate.jpg
24-07-2025

NOVETAT: Tomàquet al natural Hida

Tomàquet sencer al natural Hida amb sabor natural i elaboració artesanal, tomàquets pelats i envasats amb el seu propi suc i sal, ideals per a amanides i guisats. Producte ric i nutritiu ideal per a una dieta equilibrada i saludable
cabra.jpg
24-07-2025

Formatge Natural de Cabra Garcia Baquero

Formatge naturalment Tendre, elaborat amb Llet 100% de Cabra , amb una aroma fresca, net i suau.
potseco.jpg
24-07-2025

Tonyina i Bonítol ecològic Conservas Ortiz

Productes elaborats amb oli d’oliva Verge Extra Ecològic procedent d’agricultura ecològica i pescats amb les arts de pesca tradicionals i respectuoses amb el medi ambient.
regañas.jpg
17-07-2025

NOU FORMAT: Regañas Artesanes

Producte 100% artesanal Elaborades a Andújar ( Jaén ) amb Oli d’Oliva Verge Extra Verge i Sal Marina , ara en un nou format en bossa de 200gr
reservacanpujol.jpg
17-07-2025

Formatge Reserva d’Ovella Can Pujol

Formatge artesanal de llet pasteuritzada d’ovella i maduració de mínim 1 any , procedent de la formatgeria Can Pujol a Vilassar de Dalt (El Maresme).
pulledpork.jpg
17-07-2025

Pulled Pork My chef by Gastrocook

Espatlla de porc Duroc desossada, marinada amb espècies i oli d’oliva i cuinada al buit i a baixa temperatura amb els seus propis sucs durant 12 hores. Producte 100% natural i lliure d’al·lèrgens.
maiz.jpg
17-07-2025

Blat de moro Conservas Marzo

El blat de moro en conserva és una opció nutritiva i versàtil , per afegir en qualsevol amanida aquest estiu
hida.jpg
10-07-2025

Novetat ! Tomàquet fregit Canalla i Tomàquet fregit Oriental

Et presentem dues noves salses amb sabors del món perquè a cada mos et teletransportis a un altre lloc. SALSA ORIENTAL molt especiada que us transportarà a llocs llunyans. SALSA CANALLA amb un toc picant per intensificar el sabor dels teus plats.
semimao.jpg
10-07-2025

Formatge semi Maó Subaida

Elaborat a l’illa de Menorca amb llet crua de vaques que s'alimenten de les pastures pròpies que conserven els matisos de la terra. Fabricat artesanalment amb drap de cotó “fogasser” Maduració de 2 a 3 mesos en caves pròpies untant les peces amb oli d'oliva verge extra i pebre vermell
esparrecs.jpg
10-07-2025

Espàrrecs de Navarra La Tudelana

Ja tenim espàrrecs DO La Tudelana ! Puntes i espàrrecs de tamany gruixut
smeraldo.jpg
10-07-2025

Pecorino Smeraldo Central

Formatge de llet d’ovella pasteuritzada , maduració 4-5 mesos originari de Sardenya a Itàlia. El seu sabor és dolç amb notes de mantega.
tortados.jpg
26-06-2025

Torta del Casar Tiana

Formatge DOP de llet crua d’ovella Merina, maduració mínima de 60 dies, textura cremosa i tova , molt aromàtic.