Noticies

tonyina.jpg
25-07-2024

Tonyina clara en escabetx Conservas Ortiz

Elaboració totalment artesanal, la unió perfecta entre el sabor intens de la Tonyina i la personalitat de l'autèntic escabetx de Conservas Ortiz.
saintmarcellin.jpg
18-07-2024

Saint Marcellin le Chartrousin IGP

Formatge francés de llet de vaca, molt cremós, sabor suau i especiat que s’intensifica amb el pas dels dies
cremes.jpg
18-07-2024

Crema d’Espàrrecs , Crema de Carxofes i Crema de Carbassó Aimar

Elaborades de forma tradicional amb ingredients d'alta qualitat , un plat casolà i natural, una alternativa perfecta per incorporar vegetals a l'alimentació diària sense invertir temps i oblidar el plaer de menjar bó i saludable
barratendre.jpg
18-07-2024

Formatge Tendre en barra García Baquero

Gràcies a la frescor de la llet especialment seleccionada, que es recull diàriament, el formatge sempre es manté tendre, fins a l'últim dia.
carxofestudelana.jpg
18-07-2024

Cors de carxofa La Tudelana

Carxofes amb IGP de Tudela, recol·lectades manualment per seleccionar el fruit en el seu estat òptim de maduració. Elaborades sense acidulants per mantenir el seu sabor natural
confitures.jpg
11-07-2024

Novetat: Melmelades de Confituras Tradicionales

Melmelades de luxe elaborades a mà a la regió de Murcia, especialitat en els sabors clàssics, només amb fruita i sucre de canya. Procès artesanal de selecció de la fruita, desossat, pelat i desrabassat a mà
havarti.jpg
11-07-2024

Formatge Havarti danés Viking

Formatge cremós Havarti de llet pasteuritzada de vaca, el tradicional Havarti danès, suau i cremós, perfecte per a entrepans i aperitius, fred o calent.
carpaciosobre.jpg
11-07-2024

Carpaccio de Peu de Porc My Chef

Elaborat a partir de mans de porc cuinades a baixa temperatura i desossades manualment. Només cal condimentar amb una vinagreta en una amanida o com aperitiu
corsvencerol.jpg
11-07-2024

Cors de carxofa Vencerol

Cors de carxofes senceres extra, ideals per afegir en una amanida. Producte de primera qualitat . Demana’l al teu comercial!
pernilcoren.jpg
04-07-2024

Novetat : Pernil i espatlla serrana Coren

El Pernil Selecta Serrà de Castanyes Coren, curat de manera artesanal durant més de 20 mesos als assecadors de la cooperativa a Lugo, és un pernil de vetejat intens, deliciós aroma i sabor únic lleugerament dolç.
brillatsavarintall.jpg
04-07-2024

Brillat Savarin IGP Rouzaire

Formatge francés IGP de llet crua de vaca, és un triple crema, ja que abans de coagular la llet se li afegeix una gran quantitat de nata. La seva textura és cremosa i tova .De sabor deliciós marida molt bé amb cava i fruits secs
bonito.jpg
04-07-2024

Bonítol baix en sal i Bonítol en escabetx de Conservas Ortiz

Conserves elaborades de forma artesanal i respectant les arts de pesca tradicionals. El resultat s'aprecia en l'exquisit sabor i en la inconfusible textura dels productes que marquen la diferència.