Noticies

seitoallijulivert.jpg
09-11-2023

Seitons Josimar

Seitó amb all i julivert i Seitó amb salsa oriental elaborats a base de pebrot verd i vermell, olives i alfàbrega.
appenzellerroda.jpg
02-11-2023

Formatge Appenzeller extra curat AOP Margot

El formatge Appenzeller amb AOP, és una de les grans especialitats de formatge suís, madurat durant 6 mesos amb molta cura per els experts formatgers de Margot
cecina.jpg
02-11-2023

Novetat: Cecina Black Angus Entrepeñas

Cecina elaborada amb pur Black Angus 100% alimentat amb blat de moro durant 200 dies i madurat durant 6-7 mesos.
mychef.jpg
02-11-2023

Gamma My chef by Gastrocook

De la gamma de productes My Chef elaborada per Gastrocook, per Nadal especialment i per encàrrec us oferim productes especials l’Espatlla de xai amb patates confitades i el Mig garri amb pomes confitades
roules.jpg
02-11-2023

Formatges Le Roulé Rians

Plats plens de color i sabor per lluïr a la taula . Formatge originari del poble de Rians al nord-est de França, elaborat amb llet pasteuritzada de vaca, textura cremosa fàcil d’untar, enrotllat en forma de tronc
rodaruyere.jpg
26-10-2023

Gruyère afinat en cova AOP Margot

Selecció de les millors peces de Gruyère i afinat en cova durant 15 mesos, de llet crua de vaca de la recollida d’estiu , producte ric en vitamines i nutrients
llomsalmo1.jpg
26-10-2023

Llom de salmó fumat d’ Ahumados Dominguez

Part més selecta de la peça , tallat a talls de gruix exacte. Un dels grans clàssics de la casa que deixa sense paraules als grans gastrònoms.
comtemamie.jpg
26-10-2023

Comté Mamie Vagne

Formatge de llet crua de vaca amb DOP de curació 16-17 mesos, afinat a Poligny. Es madura en planxes d’avet, és un procés artesanal que fa que les peces no s’esquerdin, i tingui un gust suau i intens però no picant
panettone.jpg
19-10-2023

Panettone de Castanyes Filippi

Per la castanyada res més adient que aquest panettone , elaborat amb marron glacé confitats, mel italiana i aromatitzat amb beines de vainilla bourbon naturals.
sofregit.jpg
19-10-2023

Bases de cuina naturals Cuick

Sofregit de ceba , Sofregit de ceba i tomàquet i Ceba juliana confitada, recomanats per la xef Carme Ruscalleda, son productes per cuinar, bases de cuina naturals per donar un cop de mà als cuiners
escopinyes.jpg
19-10-2023

Escopinyes Ries Gallegues La Piedad

Producte saludable, exquisit i pràctic, sempre a punt per degustar sense més complicacions que obrir una llauna i emplatar.
bisbe.jpg
12-10-2023

Sobrassada de porc negre “bisbe” IGP La Luna

Ja les tenim aquí!! Extraordinàries peces de 6 a 12 kg elaborades amb la carn fresca de porc negre de la raça autòctona mallorquina engreixats a les finques de l'illa amb productes naturals de la terra.