Noticies

corsvencerol.jpg
11-07-2024

Cors de carxofa Vencerol

Cors de carxofes senceres extra, ideals per afegir en una amanida. Producte de primera qualitat . Demana’l al teu comercial!
pernilcoren.jpg
04-07-2024

Novetat : Pernil i espatlla serrana Coren

El Pernil Selecta Serrà de Castanyes Coren, curat de manera artesanal durant més de 20 mesos als assecadors de la cooperativa a Lugo, és un pernil de vetejat intens, deliciós aroma i sabor únic lleugerament dolç.
brillatsavarintall.jpg
04-07-2024

Brillat Savarin IGP Rouzaire

Formatge francés IGP de llet crua de vaca, és un triple crema, ja que abans de coagular la llet se li afegeix una gran quantitat de nata. La seva textura és cremosa i tova .De sabor deliciós marida molt bé amb cava i fruits secs
bonito.jpg
04-07-2024

Bonítol baix en sal i Bonítol en escabetx de Conservas Ortiz

Conserves elaborades de forma artesanal i respectant les arts de pesca tradicionals. El resultat s'aprecia en l'exquisit sabor i en la inconfusible textura dels productes que marquen la diferència.
alcachofa.jpg
04-07-2024

Carxofes Marinades Casa Medrano

Cors de carxofes tallats a meitats, marinats amb oli , vinagre i espècies.
redlabel.jpg
27-06-2024

NOVETAT: Formatges, iogurt i kéfir Santa Gadea

Productes elaborats amb llet de cabra 100% ecològica. De sabor exquisit i super sans, els has de tastar!!
goudapesto.jpg
27-06-2024

Formatge Gouda amb Pesto Basiron

Elaborat amb llet de vaca pasteuritzada de sabor únic d’all fresc i alfàbrega destaca en una taula de formatges
seitoterrina.jpg
27-06-2024

Seitons amb all i julivert Josimar

Seitó elaborat artesanalment sense additius, només amanit amb all i julivert.
mao.jpg
27-06-2024

Formatge maó curat Subaida

Formatge artesà de llet crua de vaca elaborat amb drap de cotó fogasser, madurat en caves de 5 a 9 mesos, s’unta el formatge amb oli i pimentó.
pack.jpg
27-06-2024

Tonyina clara amb oli d’oliva Conservas Ortiz format pack 3 llaunes

A Conserves Ortiz s’elaboren les conserves de forma artesanal i respectant les arts de pesca tradicionals. El resultat s'aprecia en l'exquisit sabor i en la inconfusible textura dels productes que marquen la diferència.
mantega.jpg
20-06-2024

Novetat: Mantega Lorenzana

Mantega tradicional elaborada artesanalment amb llet de vaca procedent de les pastures asturianes. Amb sal o sense, l’envàs de llauna manté el sabor i l’aroma inalterable . En dos formats llauna de 250gr o individual per esmorzar de 12,5gr
montagnolo.jpg
20-06-2024

Formatge Montagnolo Champignon

Fomatge de llet de vaca triple crema amb vetes blaves originari d’Alemanya. Textura súper cremosa, sabor lleugerament dolç amb retrogust picant. Recomanem degustar amb torrades, en una taula de formatges o per postre amb mel