Noticies

terrina.jpg
30-05-2024

Novetat Mas Parés: Mousse de foie amb Pedro Ximenez i Mousse de foie amb tòfona

Productes exclusius de Mas Pares, exquisites emulsions de foie amb la barreja de tòfona o licor de Pedro Ximenez. Elaborades seguint un procés artesanal i amb les millors matèries primeres
sashimi.jpg
30-05-2024

Sashimi d’Ahumados Domínguez

Exclusiu d’Ahumados Dominguez, pensat per a qui li agrada la cuina asiàtica però no el peix cru. Estoig de 150 gr de salmó fumat tallat amb la tècnica japonesa anomenada Hira-zukuri . Producte 100% natural, sense additius i alt contingut natural en proteïnes i omega-3.
olives.jpg
30-05-2024

Novetat: Olives Cacereñas amb o sense os Olispania

Olives de la varietat Cacereñas de calibre 200/220 , són una de les varietats d'olives negres amb més prestigi i qualitat. El delicat sabor i la textura fan d'aquestes olives una referència de qualitat.
blu61.jpg
30-05-2024

Formatge Blu ‘ 61 Carpenedo

Combinació de la suau textura del formatge blau, refinada amb vi Rabosso passito , vi negre de postre elaborat a la regió del Veneto, i nabius, tot madurat durant 3 mesos
sobrassada.jpg
23-05-2024

Sobrassada superior IGP La Luna

Embotit 100% natural sense additius, única al mercat que no en porta. Producte artesà elaborat només amb carns fresques i curat de forma natural en soterranis, a la manera tradicional. En la varietat picant, s’hi afegeix pebre vermell de la millor qualitat.
risotto.jpg
23-05-2024

Risottos clàssics Lodigiana

Risottos elaborats amb arròs Carnaroli italià superfí amb l'addició de verdures deshidratades i el brou de verdures. El temps de cocció és de 13/15 minuts, plat exquisit i fàcil de preparar.
grissini.jpg
23-05-2024

Gamma de Grissinis Soul Food

Elaborats a l’obrador de Pellegrino, ubicat al Piemonte, a la regió italiana de Monferrato amb ingredients seleccionats de la més alta qualitat. Dins la gamma de productes tenim grissinis Clàssic amb oli d’oliva extra verge , amb Olives, Ceba, Pipes de Girasol i amb Tomàquet Sec
bonitoeco.jpg
23-05-2024

Bonítol ecològic Conservas Ortiz

Producte elaborat amb oli d’oliva Verge Extra Ecològic procedent d’agricultura ecològica i pescats amb les arts de pesca tradicionals i respectuoses amb el medi ambient.
moixama.jpg
16-05-2024

Moixama de Barbate IGP Herpac

Moixama de tonyina vermella curada 100% natural, pescada a l’Almadrava de Barbate a Cadis, directe de la mar a casa teva, amb elaboració artesanal i amb la garantia Herpac. Únic com aperitiu, en amanida o en qualsevol altre format, donarà un toc de distinció i qualitat a la teva taula.
confitplat.jpg
16-05-2024

Cuixa en confit Mas Parés

Producte de qualitat excel·lent i de fàcil preparació que ens ajudarà a estalviar temps i gaudir d’un sabor exquisit. Seguint l’antiga recepta que permetia conservar les carns durant alguns mesos. El seu procés consisteix en confitar coent lentament en la seva pròpia grassa, les cuixes d’ànec .
iogurt.jpg
16-05-2024

Iogurt Grec Dodoni

Elaborat amb ingredients senzills i saludables, com ara llet de vaca, crema de llet i cultius vius de iogurt, disponible amb 0% o 8% de matèria grassa. El seu sabor us transportarà a l'instant a la assolellada i tranquil·la illa grega
esparrecs.jpg
16-05-2024

Espàrrecs de Navarra La Tudelana

Acollit a la Indicació Geogràfica Protegida "Espárrago de Navarra", té una coloració blanca, textura suau, amb poca fibrositat i un perfecte equilibri en la suavitat del seu amargor al paladar, degut bàsicament a les fredes nits existents a la zona de producció , a la qualitat de les aigües i al sistemes de cultiu emprats en la seva obtenció