De sabors variats i múltiples combinacions, . de TRUFA per combinar amb ous durs, remenats, fregits, arròs i formatge, de GERDS que va bé amb estofat, llom rostit, formatge blau, amanida de fruites, de RAÏM el podem posar a les amanides o amb fruits secs, el de MAGRANA i el de FIGUES es pot combinar amb carn de porc o carn blanca, formatges tous i curats, el de LLIMONA especial per a peix, ostres, musclos i cloïsses, el de VAINILLA tot per a dolços com Ricotta, dolç de xocolata fosa, fondue, gelat, fruites, pomes va amb formatge fresc i madur, mousse, iogurt, gelat, amanida de fruita, fruita fresca, creps, un sabor més especial com el GINGEBRE per combinar amb verdures crues o cuites, formatge, carn blanca, carpaccio, patates, peix, sushi i marisc, salses i sopes, sorbets, sorbets lasanya, risotto, carns a la brasa, amb un saborr cítric com el de TARONJA, o el de POMA i el de CIRERA per donar un toc afruitat.
Giuseppe Giusti, desde el s.XVI, productor més antic , més prestigiós i més premiat , de vinagre de Mòdena a Itàlia i a tot el món. Al 1863, a l'exposició agrícola de Mòdena, Giuseppe Giusti va presentar el primer sistema per fer un vinagre balsàmic perfecte, basat en segles de tradició oral. La recepta inclou tres punts clau: l'elecció del raïm, la qualitat del l'envàs i el temps de maduració. El veritable tresor de l'empresa familiar són les bótes de segles d'antiguitat, en els quals superposen el vinagre balsàmic. El resultat de tot això és un producte de primera qualitat reconegut des de fa més de 5 segles