Crema d’aceto balsàmic Giusti

05-06-2025

De sabors variats i múltiples combinacions, . de TRUFA per combinar amb ous durs, remenats, fregits, arròs i formatge, de GERDS que va bé amb estofat, llom rostit, formatge blau, amanida de fruites, de RAÏM el podem posar a les amanides o amb fruits secs, el de MAGRANA i el de FIGUES es pot combinar amb carn de porc o carn blanca, formatges tous i curats, el de LLIMONA especial per a peix, ostres, musclos i cloïsses, el de VAINILLA tot per a dolços com Ricotta, dolç de xocolata fosa, fondue, gelat, fruites, pomes va amb formatge fresc i madur, mousse, iogurt, gelat, amanida de fruita, fruita fresca, creps, un sabor més especial com el GINGEBRE per combinar amb verdures crues o cuites, formatge, carn blanca, carpaccio, patates, peix, sushi i marisc, salses i sopes, sorbets, sorbets lasanya, risotto, carns a la brasa, amb un saborr cítric com el de TARONJA, o el de POMA i el de CIRERA per donar un toc afruitat.

 

Molt dens, amb el toc especiat del vinagre balsàmic de mòdena Giusti , cremes aromatitzades, una gamma de condiments molt versàtils , per decorar, acabar i crear grans contrastos de sabor en qualsevol plat, des d'aperitius fins a postres.

cremes.jpg
gammacrema.jpg
aceto.jpg

Giuseppe Giusti, desde el s.XVI, productor més antic , més prestigiós i  més premiat , de vinagre de Mòdena a Itàlia i a tot el món. Al 1863, a l'exposició agrícola de Mòdena, Giuseppe Giusti va presentar el primer sistema per fer un vinagre balsàmic perfecte, basat en segles de tradició oral. La recepta inclou tres punts clau: l'elecció del raïm, la qualitat del l'envàs i el temps de maduració. El veritable tresor de l'empresa familiar són les bótes de segles d'antiguitat, en els quals superposen el vinagre balsàmic. El resultat de tot això és un producte de primera qualitat reconegut des de fa més de 5 segles

Noticies relacionades

cabrales.jpg
05-06-2025

NOVETAT: Formatge Cabrales DOP EL Colladin

Formatge Cabrales DOP, fet amb llet crua de les seves pròpies vaques. Elaboració de granja, totalment artesana. Madurat a Tielve, poblet als peus dels Picos de Europa
bodegofoie.jpg
05-06-2025

Foie d’ànec Mas Parés

Els productes exclusius de Mas Pares no us poden faltar aquests dies, varietat de sabors d’una qualitat excepcional, ja en format pls o en terrina de 925gr per oferir als vostres clients acabat de tallar ... consulteu al vostre comercial
pollastre.jpg
05-06-2025

Cuixes de pollastre rostit amb prunes i pinyons My Chef

Plat tradicional d'alta qualitat elaborat a baixa temperatura, molt fàcil de regenerar i emplatar.