Cuixes de pollastre rostit amb prunes i pinyons My Chef

05-06-2025

Pollastre rostit amb prunes i pinyons My Chef: Cuixes de pollastre rostides a l’estil tradicional amb ceba de Figueres tallada a juliana i regades amb un vi aromàtic, cuinat a baixa temperatura amb productes frescos i oli d’oliva, amb tot l’aroma, sabor i propietats nutricionals. S’acompanyen de prunes sense pinyols i pinyons torrats, que li aporten el sabor característic i tradicional de la recepta.

Plat tradicional d'alta qualitat elaborat a baixa temperatura, molt fàcil de regenerar i emplatar.

pollastre.jpg

Gastrocook, estan situats a la comarca d´Osona, producte 100% català. Són especialistes en l'elaboració de productes seguint la tècnica de cocció a baixa temperatura, compten amb una maquinària especialitzada que permet garantir resultats òptims en aquest tipus d'elaboracions, i es garanteix la seguretat alimentària de cada lot d'elaboració. És una tècnica de cocció que sotmet els aliments a temperatures suaus inferiors a 100ºC durant períodes de temps llargs i envasats al buit, per tant, en absència d'oxigen. Gràcies a aquestes condicions, s'aconsegueixen uns beneficis als diferents elements que configuren un plat , textures tendres, meloses i homogènies a les carns, 100% natural  elaborat sense additius, sense colorants ni conservants artificials, productes sense E’s

Noticies relacionades

cabrales.jpg
05-06-2025

NOVETAT: Formatge Cabrales DOP EL Colladin

Formatge Cabrales DOP, fet amb llet crua de les seves pròpies vaques. Elaboració de granja, totalment artesana. Madurat a Tielve, poblet als peus dels Picos de Europa
bodegofoie.jpg
05-06-2025

Foie d’ànec Mas Parés

Els productes exclusius de Mas Pares no us poden faltar aquests dies, varietat de sabors d’una qualitat excepcional, ja en format pls o en terrina de 925gr per oferir als vostres clients acabat de tallar ... consulteu al vostre comercial
cremes.jpg
05-06-2025

Crema d’aceto balsàmic Giusti

Molt dens, amb el toc especiat del vinagre balsàmic de mòdena Giusti , cremes aromatitzades, una gamma de condiments molt versàtils , per decorar, acabar i crear grans contrastos de sabor en qualsevol plat, des d'aperitius fins a postres.