Pollastre rostit amb prunes i pinyons My Chef: Cuixes de pollastre rostides a l’estil tradicional amb ceba de Figueres tallada a juliana i regades amb un vi aromàtic, cuinat a baixa temperatura amb productes frescos i oli d’oliva, amb tot l’aroma, sabor i propietats nutricionals. S’acompanyen de prunes sense pinyols i pinyons torrats, que li aporten el sabor característic i tradicional de la recepta.
Gastrocook, estan situats a la comarca d´Osona, producte 100% català. Són especialistes en l'elaboració de productes seguint la tècnica de cocció a baixa temperatura, compten amb una maquinària especialitzada que permet garantir resultats òptims en aquest tipus d'elaboracions, i es garanteix la seguretat alimentària de cada lot d'elaboració. És una tècnica de cocció que sotmet els aliments a temperatures suaus inferiors a 100ºC durant períodes de temps llargs i envasats al buit, per tant, en absència d'oxigen. Gràcies a aquestes condicions, s'aconsegueixen uns beneficis als diferents elements que configuren un plat , textures tendres, meloses i homogènies a les carns, 100% natural elaborat sense additius, sense colorants ni conservants artificials, productes sense E’s