Foie d’ànec Mas Parés

05-06-2025

Mousse de foie de gran qualitat : 100% fetge d’ànec.

Foie d’ànec : Pasta fina emulsionada, 100% fetge gras d’ànec de suavitat i textura excepcional.

Foie d’ànec amb trossos: Bloc de foie gras 100% d’ànec, al qual se li afegeix un 30% de trossos de fetge gras d’ànec en el procés d’emulsió, la qual cosa li dona un aspecte impressionant en el tall i un sabor en el punt de boca excepcional. 

Foie d’ànec amb brisura de tòfona: Fetge gras d’ànec assaonat, amb tòfona oligosporum i melanosporum, emulsionat i sotmesos a tractament tèrmic per a obtenir un producte d’excel·lent qualitat, intensa aroma a tòfona, sabor exquisit i agradable textura.

Milfulls de foie amb figues: Emulsionat amb rom, i amb dues capes de melmelada de figues.

Foie d’ànec amb taronja: Emulsionat amb Cointreau (licor de taronja), i amb dues capes de melmelada de taronja

Foie d’ànec amb Pedro Ximénez:  Emulsionat amb licor, i dues capes centrals de gelificat de Pedro Ximénez. 

Foie d’Oca : Deliciós sabor i una delicada textura

Els productes exclusius de Mas Pares no us poden faltar aquests dies, varietat de sabors d’una qualitat excepcional, ja en format pls o en terrina de 925gr per oferir als vostres clients acabat de tallar ... consulteu al vostre comercial

bodegofoie.jpg
figues.jpg
brisura.jpg
ximenez.jpg
ametlles.jpg

Elaboracions exclusives de Mas Parés, el primer obrador d'Espanya homologat per la Unió Europea per a l'elaboració de productes derivats de l'ànec i l'oca. Ubicats a la comarca gironina de la Selva, en un marc privilegiat per a les seves granges, envoltada d'alzines, avellaners i castanyers, és l'hàbitat ideal per a la cria d'ànecs de raça moulard (ànec mut) 

Noticies relacionades

cabrales.jpg
05-06-2025

NOVETAT: Formatge Cabrales DOP EL Colladin

Formatge Cabrales DOP, fet amb llet crua de les seves pròpies vaques. Elaboració de granja, totalment artesana. Madurat a Tielve, poblet als peus dels Picos de Europa
pollastre.jpg
05-06-2025

Cuixes de pollastre rostit amb prunes i pinyons My Chef

Plat tradicional d'alta qualitat elaborat a baixa temperatura, molt fàcil de regenerar i emplatar.
cremes.jpg
05-06-2025

Crema d’aceto balsàmic Giusti

Molt dens, amb el toc especiat del vinagre balsàmic de mòdena Giusti , cremes aromatitzades, una gamma de condiments molt versàtils , per decorar, acabar i crear grans contrastos de sabor en qualsevol plat, des d'aperitius fins a postres.