NOVETAT: Retorta Finca Pascualete

22-05-2025

Formatge extremeny de llet crua d’ovella, i quall vegetal que s’obté de la “Cynara Cardunculus” planta que creix lliurement a la pròpia finca. Maduració de mínim 60 dies, premsat a mà, elaboració artesana a la manera tradicional. Sabor és suau, ben definit i persistent al paladar, textura molt cremosa, gairebé líquida,que es fon deliciosament al paladar.

Es pren amb cullera, obrint la tapa superior del formatge i deixant a temperatura ambient  i untant-lo en pa torrat sol o amb mel.  També ofereix múltiples aplicacions a l'àmbit culinari.

Formatge extremeny de llet crua d’ovella d’ elaboració artesana a la manera tradicional. Sabor suau, ben definit i persistent al paladar, textura molt cremosa, gairebé líquida, que es fon deliciosament al paladar. Es deixa a temperatura ambient abans de consumir , obrint la tapa superior del formatge. Disponible en format mini o en peça. Demana’l al teu comercial !

retorta.jpg
retortasol.jpg
mini.jpg

Finca Pascualete és una empresa de caràcter familiar els orígens de la qual es remunten al segle XIII. Ubicada a la devesa extremenya, la finca compta amb una riquesa i diversitat de boscos i herbes que proporcionen al bestiar oví una alimentació 100% natural. A dia d'avui i seguint un maneig tradicional de la cabana ramadera compten amb més de 2.000 caps de bestiar dels quals diàriament s’obté la llet per elaborar els formatges. L'alimentació de les ovelles està formada pels cereals i els farratges que es cullen a la mateixa finca. El resultat son Formatges de granja pròpia, tots els elements i  el procés de producció es dins de la mateixa finca.

Els ramats pasturen al costat de la formatgeria gaudint d'un paisatge sense comparació poblat de boscos d'alzines, sureres i multitud d'espècies herbàcies, com la jara, el ginebre, la farigola, la tendra fulla de bardissa o el romaní, que proporcionen al bestiar oví una alimentació 100% natural. . A la formatgeria es munyen les ovelles utilitzant moderns sistemes de manipulació garantint la màxima qualitat del producte. Durant la major part de la vida, les ovelles s'alimenten de la gran varietat d'espècies herbàcies que creixen a la devesa, completant-se després la seva engreix a base de pinsos ecològics. L'alimentació que proporciona la devesa juntament amb la puresa de les aigües que confronten amb la finca, un microclima privilegiat i la selecció de les millors productores, contribueixen a la obtenció de la millor llet pura d'ovella amb què elaborem els nostres formatges. A dia d'avui i seguint un maneig tradicional de la nostra cabana ramadera comptem amb més de 2.000 caps de bestiar dels quals diàriament obtenim la llet per elaborar els nostres formatges. A fi d'aconseguir un producte d’ excel·lència, controlem rigorosament cada pas en el procés d'elaboració dels nostres formatges. Gràcies a l'esforç d’un equip jove, dinàmic i expert, la llet fresca del nostre ramat es transforma magníficament a cadascun dels nostres diferents i exquisits formatges. Tractem de capturar el sabor del paisatge extremeny i les seves tradicions formatgeres per aconseguir un producte únic, de màxima qualitat i capaç de sorprendre i satisfer els paladars més exigents de tot el món.

Noticies relacionades

pastura.jpg
22-05-2025

NOVETAT: Formatge Pastura amb tòfona Finca Pascualete

Elaborat a Extremadura amb llet pasteuritzada d’ovella amb tòfona negra italiana , la seva textura és cremosa però compacta, esquitxada de trossets de tòfona. Demana’l al teu comercial !
salteadasllauna.jpg
15-05-2025

NOVETAT: Salteadas al ajillo Conservas Ortiz

Nou producte de Conservas Ortiz, las Salteadas al ajillo. Enllaunades en oli d'oliva contenen un 50% més de quantitat de producte que de costum.
formatgemacerat.jpg
15-05-2025

ESPERANT LA REVETLLA!! Formatge Stilton DOP Cropwell Bishop i Shropshire Cropwell Bishop

Magnífica promoció en formatge STILTON DOP o SHROPSHIRE Cropwell Bishop, et regalem l’ampolla de vi de Malvasia dolça de Sitges de primera qualitat perquè en preparis la maceració i el puguis oferir als teus clients per gaudir-lo a la revetlla de Sant Joan. Demana’l al teu comercial i reserva ja la teva peça!