Pulled Pork My chef by Gastrocook

17-07-2025

Gastrocook, estan situats a la comarca d´Osona, producte 100% català. Són especialistes en l'elaboració de productes seguint la tècnica de cocció a baixa temperatura, compten amb una maquinària especialitzada que permet garantir resultats òptims en aquest tipus d'elaboracions,  i es garanteix la seguretat alimentària de cada lot d'elaboració. És una tècnica de cocció que sotmet els aliments a temperatures suaus inferiors a 100ºC durant períodes de temps llargs i envasats al buit, per tant, en absència d'oxigen. Gràcies a aquestes condicions, s'aconsegueixen uns beneficis als diferents elements que configuren un plat.

Els productes MYCHEF es basen en Sabor i Salut, son receptes tradicionals elaborades amb productes frescos o oli d'oliva, garantia de sabor i salut. Plats elaborats sense additius, sense colorants i sense conservants artificials, són productes sense E’ s, aptes per a persones amb celiaquia, ni altres al·lèrgens.

Espatlla de porc Duroc desossada, marinada amb espècies i oli d’oliva i cuinada al buit i a baixa temperatura amb els seus propis sucs durant 12 hores. Producte 100% natural i lliure d’al·lèrgens.

pulledpork.jpg
panetpulled.jpg
panetdos.jpg

Noticies relacionades

regañas.jpg
17-07-2025

NOU FORMAT: Regañas Artesanes

Producte 100% artesanal Elaborades a Andújar ( Jaén ) amb Oli d’Oliva Verge Extra Verge i Sal Marina , ara en un nou format en bossa de 200gr
reservacanpujol.jpg
17-07-2025

Formatge Reserva d’Ovella Can Pujol

Formatge artesanal de llet pasteuritzada d’ovella i maduració de mínim 1 any , procedent de la formatgeria Can Pujol a Vilassar de Dalt (El Maresme).
maiz.jpg
17-07-2025

Blat de moro Conservas Marzo

El blat de moro en conserva és una opció nutritiva i versàtil , per afegir en qualsevol amanida aquest estiu