Formatge semi Maó Subaida

10-07-2025

Formatge  semicurat MAÓ SUBAIDA D.O.P  elaborat artesanalment amb  procediments naturals i respectant l'entorn. La finca Subaida té 350ha, d'origen àrab, amb influència anglesa i amb un marcat esperit mediterrani , està situada al bell mig de la illa de Menorca, entre Alayor i les platges d’en Castell,  el formatge està elaborat amb llet de vaques de raça Frisona que  procedeixen d'Holanda, com molts altres turistes, van venir fa temps a Menorca i van acabar quedant-se a l'illa per sempre.

Elaborat a l’illa de Menorca amb llet crua de vaques que s'alimenten de les pastures pròpies que conserven els matisos de la terra. Fabricat artesanalment amb drap de cotó “fogasser” Maduració de 2 a 3 mesos en caves pròpies untant les peces amb oli d'oliva verge extra i pebre vermell

semimao.jpg
vaques.jpg
fogasser.jpg
finca.jpg
semimaopeca.jpg

El formatge semicurat maó SUBAIDA, es madura de 2 a 3 mesos en caves, el seu sabor és làctic evolucionat amb certes reminiscències a mantega i a fruits secs torrats.

Molt bó en una  amanida o en un entrepà sol o amb sobrassada i mel,  també per menjar amb fruits secs en especial els dàtils.

Noticies relacionades

hida.jpg
10-07-2025

Novetat ! Tomàquet fregit Canalla i Tomàquet fregit Oriental

Et presentem dues noves salses amb sabors del món perquè a cada mos et teletransportis a un altre lloc. SALSA ORIENTAL molt especiada que us transportarà a llocs llunyans. SALSA CANALLA amb un toc picant per intensificar el sabor dels teus plats.
esparrecs.jpg
10-07-2025

Espàrrecs de Navarra La Tudelana

Ja tenim espàrrecs DO La Tudelana ! Puntes i espàrrecs de tamany gruixut
smeraldo.jpg
10-07-2025

Pecorino Smeraldo Central

Formatge de llet d’ovella pasteuritzada , maduració 4-5 mesos originari de Sardenya a Itàlia. El seu sabor és dolç amb notes de mantega.