NOU FORMAT: Regañas Artesanes

17-07-2025

La Regañá és un producte que té l'origen a Andalusia Occidental. Serveix de perfecte acompanyament a embotits, pernils, patés, etc. La primera característica de Regañas Virgen de la Cabeza és que són d'elaboració artesanal, cruixents en mastegar-les sense tenir aquesta duresa característica d'altres marques.

A l'estar elaborades amb oli d'oliva verge extra, i sal marina, aporten un sabor molt suau que recorden a qui les consumeix el ventall de sabors de la cuina mediterrània. El sèsam aporta un lleuger gust de nou que sense cridar molt l'atenció ens proporciona una aroma agradable en el seu consum. El grau de torrat i l'aroma de l'oli d'oliva verge extra són elements molt importants en aquest tipus de productes. 

Producte 100% artesanal Elaborades a Andújar ( Jaén ) amb Oli d’Oliva Verge Extra Verge i Sal Marina , ara en un nou format en bossa de 200gr

regañas.jpg
regañasplat.jpg

Al mercat predominen altres marques la fabricació de les quals és industrial, son productes que en general són molt durs i endurits, perden propietats de forma ràpida, són molt fines o aixafades, no estan elaborades amb oli d'oliva verge extra i altres ingredients de qualitat, i per descomptat hi ha una gran diferència en el sabor.

Noticies relacionades

reservacanpujol.jpg
17-07-2025

Formatge Reserva d’Ovella Can Pujol

Formatge artesanal de llet pasteuritzada d’ovella i maduració de mínim 1 any , procedent de la formatgeria Can Pujol a Vilassar de Dalt (El Maresme).
pulledpork.jpg
17-07-2025

Pulled Pork My chef by Gastrocook

Espatlla de porc Duroc desossada, marinada amb espècies i oli d’oliva i cuinada al buit i a baixa temperatura amb els seus propis sucs durant 12 hores. Producte 100% natural i lliure d’al·lèrgens.
maiz.jpg
17-07-2025

Blat de moro Conservas Marzo

El blat de moro en conserva és una opció nutritiva i versàtil , per afegir en qualsevol amanida aquest estiu