Noticies

sardinespicantones.jpg
21-09-2023

Sardines picantones Conservas Ortiz

Sardines elaborades en fresc de forma tradicional a l’antiga, en aquesta varietat un cop fregides en oli se’ls hi afegeix tomàquet, pastanaga, cogombre, pebrot vermell i especies, resultant un sabor picant i deliciós.
olivesfarcides.jpg
14-09-2023

NOVETAT: Olives farcides Olispania

Nous sabors en olives verdes de varietat manzanilla farcides de Jalapeño, Pernil o Tonyina, indispensables a l’hora de l’aperitiu!
carxofesmarinades.jpg
14-09-2023

NOVETAT: Carxofes Marinades Casa Medrano

Cors de carxofes tallats a meitats, marinats amb oli , vinagre i espècies.
formatgecava.jpg
14-09-2023

Formatges La Cava Barus i La Cava Artes Garcia Baquero

Per a veritables amants del formatge, elaborats amb un cupatge de llet de vaca, ovella i cabra madurats en cava durant 100 dies
atuneco.jpg
14-09-2023

Tonyina i Bonítol ecològic Conservas Ortiz

Productes elaborats amb oli d’oliva Verge Extra Ecològic procedent d’agricultura ecològica i pescats amb les arts de pesca tradicionals i respectuoses amb el medi ambient.
varietatmurgo.jpg
07-09-2023

NOVETAT Formatges Murgó

Varietat de formatges artesans elaborats a Sant Iscle de Vallalta, al Parc Natural del Montnegre L’Hereu, La Pubilla, El Bastard, El Petit d’Herbes i El legítim, els has de tastar!
coppafisan.jpg
07-09-2023

NOVETAT Coppa de gla Fisan

Coppa de Gla, peça de textura suau, saborosa i amb una aroma profund. Elaborada amb Capçal de porc de Gla, la seva carn és molt exclusiva, apreciada pel seu sabor i sucositat
emmentaler.jpg
07-09-2023

Emmentaler suís AOP Margot

L’Emmentaler clàssic suís de llet crua de vaques alimentades amb farratges naturals, originari de la vall del riu Emme, una regió a l'est del cantó de Berna.
mojama.jpg
07-09-2023

Moixama de Barbate IGP Herpac

Moixama de tonyina vermella curada 100% natural, pescada a l’Almadrava de Barbate a Cadis, directe de la mar a casa teva, amb elaboració artesanal i amb la garantia Herpac.
pollastrerostit.jpg
07-09-2023

Pollastre rostit amb prunes i pinyons My Chef

Cuixes de pollastre rostides amb ceba de Figueres cuinat a baixa temperatura amb productes frescos i oli d’oliva, amb tot l’aroma, sabor i propietats nutricionals
peçabrie.jpg
07-09-2023

Brie Le Roitelet

Formatge madurat de pasta tova i escorça florida, elaborat amb llet pasteuritzada de vaca a l’Ille de France
salsashida.jpg
27-07-2023

Salses casolanes per a pasta Hida

Cuinades a foc lent amb ingredients 100% naturals, oli d'oliva verge extra i la millor selecció de productes de l'horta frescos, amb gran sabor i textura