Noticies

potbonito.jpg
18-01-2024

Bonítol en Salsa Catalana Conservas Ortiz

Es caracteritza pel seu sabor únic gràcies a l'escabetx amb salsa vermella o salsa catalana. Al bonítol amb oli d’oliva se li afegeix vinagre i pebre vermell
barrasemi.jpg
18-01-2024

Formatge Semicurat de García Baquero

Una recepta única de la família García Baquero que ha passat de generació en generació. Es caracteritza per tenir aromes làctics a iogurt i nata i un sabor amb tons dolços a canyella.
raclette.jpg
11-01-2024

Raclette Suïssa

Formatge Raclette d'Or suïssa és un formatge de sabor equilibrat especialment indicat per fondre. Aquest mes en promoció t’oferim de regal mini safates per fer la raclette per obsequiar als teus clients. Pregunta al teu comercial!
anxovaplat.jpg
11-01-2024

Anxova barqueta Ortiz

Anxoves de gran tamany, destaquen per la seva carnositat i el gran aroma, un producte excepcional, amb un sabor intens i una textura ferma.
casaprat.jpg
11-01-2024

Embotits Casa Prat

Panxeta i Cap de llom totalment artesans, elaborats amb carn de porc Duroc del Solsonès, embotit artesanal elaborat a Sant Martí de Sesgueioles.
cavaartes.jpg
11-01-2024

Formatge La Cava Artes Garcia Baquero

Per a veritables amants del formatge, elaborat amb un cupatge de llet de vaca, ovella i cabra madurats en cava durant 100 dies
germain.jpg
30-11-2023

Formatges Germain

Germain és un productor especialitzat amb DOP de formatges francesos nobles de la zona de Borgonya i Champagne amb més de 100 anys d’història,ens ofereix Langres DOP, Le Pico i formatge Triple Crema
salsapot.jpg
30-11-2023

Salsa Nòrdica d’ Ahumados Dominguez

Per acompanyar el millor salmó us recomanem la Salsa Fresca Nòrdica, elaborada amb una barreja de confitats i salsa suau.
pecorino.jpg
30-11-2023

Pecorino Moliterno amb tòfona Central

Formatge de llet d’ovella amb vetes de tòfona produït artesanalment a l’illa de Sardenya per Central Formaggi.
pebrotplat.jpg
30-11-2023

Pebrots Cherry farcits Virtute Naturae

Son uns pebrots molt especials, anomenats cherry de sabor suau i textura tendre per tal de que es pugui fer una queixalada de sabor intens amb un embolcall delicat, farcits d’Olivada, Gorgonzola o Tonyina
crottin.jpg
23-11-2023

Formatge crottin de cabra

Formatge fresc de llet de cabra amb diversos sabors elaborats a la zona del Périgord a França
tete2.jpg
23-11-2023

Formatge Tête de Moine AOP Margot

Formatge suís de llet crua de vaques alimentades amb pastura fresca. Maduració de 3 a 4 mesos. Es talla amb la girolla formant les “rosetes”, així s’intensifica el seu sabor