Formatge Brique d’ovella Loubressac

29-02-2024

Formatge dellet d’ovella sencera pasteuritzada, elaborat a Loubressac – França, la seva maduració és de mínim 7 dies. Recomanem tallar el formatge de cabra transversalment a trossos petits. Per a una degustació òptima, treure de la nevera 1 hora abans de servir, es pot consumir fred o calent, sobre una bona llesca de pa , maridar amb un vi blanc sec.

Especialitat de formatge de pasta tova de llet d’ovella elaborat a Etolie du Quercy a Loubressac, la seva forma rectangular característica facilita la maduració homogènia del formatge, aconseguint una textura fina, flexible i untuosa.

brique.jpg
briquepeça.jpg

Noticies relacionades

feta.jpg
29-02-2024

Formatge Feta Dodoni

Autèntic formatge Feta grec amb DOP elaborat exclusivament amb llet pasteuritzada d'ovella i cabra de la regió d'Epirus , agradable sabor per afegir a les amanides i de baix contingut en greixos
tomaqueteco.jpg
29-02-2024

Tomàquet fregit ecològic Hida

Producte elaborat a partir de les millors varietats de tomàquet, fregit amb oli d'oliva verge extra i assaonat amb sucre i sal. Tots els productes procedeixen d’agricultura ecològica
xoriç.jpg
29-02-2024

Xoriç ibèric de gla Fisan

Embotit de Gla, elaborat amb l’ adob tradicional i amb totes les carns nobles del porc. Curació assecadors naturals durant almenys cinc mesos. És 100% natural.