Noticies

asiago.jpg
11-01-2024

Formatge Asiago DOP Carpenedo

Formatge italià elaborat per el prestigiós afinador Antonio Carpenedo a Treviso, de llet de vaca pasteuritzada i maduració de 30 dies.
panettone.jpg
30-11-2023

Panettone Filippi

Autèntic panettone italià imprescindible aquest Nadal, de Préssec, Fruits del bosc amb xocolata, Xocolata negra, Poma i canyella, el Clàssic.... infinitat de sabors. Demana’l al teu comercial!
germain.jpg
30-11-2023

Formatges Germain

Germain és un productor especialitzat amb DOP de formatges francesos nobles de la zona de Borgonya i Champagne amb més de 100 anys d’història,ens ofereix Langres DOP, Le Pico i formatge Triple Crema
pressecmig.jpg
30-11-2023

Préssec en almívar Marzo

El préssec en almívar Marzo, és una forma deliciosa de gaudir del sabor natural de la fruita nacional amb tota la qualitat i tradició de Conservas Marzo. Un producte 100% natural, elaborat amb els millors préssecs seleccionats.
salsapot.jpg
30-11-2023

Salsa Nòrdica d’ Ahumados Dominguez

Per acompanyar el millor salmó us recomanem la Salsa Fresca Nòrdica, elaborada amb una barreja de confitats i salsa suau.
pecorino.jpg
30-11-2023

Pecorino Moliterno amb tòfona Central

Formatge de llet d’ovella amb vetes de tòfona produït artesanalment a l’illa de Sardenya per Central Formaggi.
pebrotplat.jpg
30-11-2023

Pebrots Cherry farcits Virtute Naturae

Son uns pebrots molt especials, anomenats cherry de sabor suau i textura tendre per tal de que es pugui fer una queixalada de sabor intens amb un embolcall delicat, farcits d’Olivada, Gorgonzola o Tonyina
xixona.jpg
23-11-2023

Turrons Pablo Garrigós

Productes elaborats de forma totalment artesanal seguint les receptes tradicionals, amb ingredients curosament seleccionats. No poden faltar a la taula per Nadal!
crottin.jpg
23-11-2023

Formatge crottin de cabra

Formatge fresc de llet de cabra amb diversos sabors elaborats a la zona del Périgord a França
perles.jpg
23-11-2023

Novetat: Ous de salmó, Ous de lumpo i Perles de sabors Spherika

Esferes acuradament elaborades amb ingredients de primera qualitat, la qual cosa es tradueix en una explosió de sabor a cada mos.
tete2.jpg
23-11-2023

Formatge Tête de Moine AOP Margot

Formatge suís de llet crua de vaques alimentades amb pastura fresca. Maduració de 3 a 4 mesos. Es talla amb la girolla formant les “rosetes”, així s’intensifica el seu sabor
regaañspasquet.jpg
23-11-2023

Regañas Virgen de la Cabeza

Producte 100% artesanal Elaborades a Andújar ( Jaén ) amb Oli d’Oliva Verge Extra Oro de Bailén Gran Selecció i Sal Marina Verge Ecològica