Noticies

carxofes.jpg
08-02-2024

Novetat: Cors carxofes Vencerol

Cors de carxofes senceres extra, ideals per afegir en una amanida. Producte de primera qualitat . Demana’l al teu comercial!
pitpollastre.jpg
01-02-2024

Pit de pollastre My Chef

Pit de pollastre groc català cuinat a baixa temperatura condimentat amb espècies mediterrànies i oli d’oliva. Producte saludable i 100% natural
potsllegum.jpg
01-02-2024

Llegum Conservas Marzo

Llenties, cigrons, fesolets i mongetes ronyó , els llegums contenen molts nutrients i un alt contingut en proteïnes. A més, són baixes en greixos i rics en fibra. Es recomana consumir entre 3 i 4 cops per setmana.
biquini.jpg
01-02-2024

Formatge emmentaler Tiger

Llenques d'Emmental presentades en paquets de 7 unitats. Són ideals per elaborar entrepans tant freds com calents.
cheddarfosgran.jpg
01-02-2024

Llenques de Formatge cheddar

El formatge cheddar llescat és un ingredient excel·lent en plats calents: hamburgueses, pizza, torrades .... És ideal per fondre , sense deixar de ser cremós i de sabor deliciós.
yacortadoplato.jpg
25-01-2024

Formatge Ya cortado Reserva 12 mesos Garcia Baquero

Formatge anyenc de llet pasteuritzada d’ovella madurat durant 12 mesos, es caracteritza per tenir matisos dolços i afruitats.
sobrassada.jpg
25-01-2024

Sobrassada superior cular IGP La Luna

Producte artesà elaborat a Sóller – Mallorca només amb carns fresques curat de forma natural en bodegues, embotit 100% natural sense additius
patates.jpg
25-01-2024

Patates confitades My Chef

Patates tipus parisienne, rodones de calibre petit i sense pell, confitades en oli d'oliva, espècies i herbes aromàtiques. Es pot degustar en fred o en calent
semimao.jpg
25-01-2024

Formatge semicurat Maó Subaida DOP

Elaborat artesanalment amb procediments naturals i respectant l'entorn. Madurat 3 mesos en caves, el seu sabor és làctic evolucionat amb reminiscències a mantega i a fruits secs torrats.
tartufata.jpg
25-01-2024

Salses Cap d’Urdet

Producte gourmet, versàtil, deliciós i únic, us oferim diferents varietats de salses per enriquir els vostres plats, només s´han d´escalfar i combinar amb el que vulgueu.
reblochon.jpg
18-01-2024

Formatge Reblochon DOP

Formatge francès amb DOP elaborat a la regió de Savoie, de llet crua de vaca i maduració de 3 setmanes el seu sabor és suau amb tocs d’avellana
sopes.jpg
18-01-2024

Sopa de peix, Escudella i Sopa de Cocido Aimar

Sopes ja preparades llestes per consumir, elaborades a foc lent amb els millors ingredientes. Cuina tradicional de la millor qualitat.