Olives Olispania

07-03-2024

Olives Mojo picón : Elaborades amb olives Verdiales de calibre 200/204

Olives Chupadedos: Olives verdiales partides, pebrot vermell, all i espècies.

Assortit: Oliva verda Manzanilla,  oliva negra Cacereña cogombres,  cebetes,  alls

Trencades de l’àvia: Olives Verdiales amb l’amaniment tradicional de l’àvia       

Varietat d’olives de primera qualitat, Mojo Picón, Chupadedos , Trencades de l’Àvia i Assortit. Les has de tastar!

olives.jpg
mojo.jpg
chupadedeos.jpg
abuela.jpg
assortit.jpg

OLISPANIA  Empresa situada a Jumilla a Murcia, creada el 2012 després de la unió de dues famílies amb més de 30 anys d'experiència en el sector, el principal objectiu ha estat desenvolupar un producte de màxima qualitat. La seva filosofia està orientada a l'excel·lència pel que fa a la seguretat alimentària i a la satisfacció de client tenen des de fa tres anys la certificació IFS amb un nivell superior (96'27 sobre 100). Dels seus productes en destaca l’ àmplia gamma de farcits. Disposen també d'un assortit de sabors elaborats amb les varietats Manzanilla, Verdial, Gordal, Cacereña i Cuquillo

Noticies relacionades

irollo.jpg
07-03-2024

Pasta sense gluten Irollo

Pasta seca elaborada de forma artesanal amb farina de blat de moro i farina d’arròs a Gragnano - Nàpols. Un producte 100% sense gluten
coulet.jpg
07-03-2024

Novetat: Roquefort DOP Le Petit Cave Gabriel Coulet

Formatge cremós de llet crua d’ovella amb una maduració de 5 a 8 mesos, de pasta blanca generosament vetejat, i un sabor suau i refinat. Emblemàtic de la formatgeria Gabriel Coulet. Degustar amb pera, nous, fruits vermells o mel. Inclou pack promocional de regal!
tiramisu.jpg
07-03-2024

Novetat: Tiramisú Bonta Divina

Recepta tradicional italiana, pa de pèssic suau amb salsa de cafè cobert amb crema de mascarpone i un núvol de cacau en pols