Noticies

coulet.jpg
07-03-2024

Novetat: Roquefort DOP Le Petit Cave Gabriel Coulet

Formatge cremós de llet crua d’ovella amb una maduració de 5 a 8 mesos, de pasta blanca generosament vetejat, i un sabor suau i refinat. Emblemàtic de la formatgeria Gabriel Coulet. Degustar amb pera, nous, fruits vermells o mel. Inclou pack promocional de regal!
tiramisu.jpg
07-03-2024

Novetat: Tiramisú Bonta Divina

Recepta tradicional italiana, pa de pèssic suau amb salsa de cafè cobert amb crema de mascarpone i un núvol de cacau en pols
bonito.jpg
07-03-2024

Bonítol del Nord de Conservas Ortiz

L'exquisit sabor del millor Bonítol del Nord és realçat per l'oli d'oliva que aporta melositat i una textura suau. Us l’oferim en un pack especial de 5 llaunes !
olives.jpg
07-03-2024

Olives Olispania

Varietat d’olives de primera qualitat, Mojo Picón, Chupadedos , Trencades de l’Àvia i Assortit. Les has de tastar!
feta.jpg
29-02-2024

Formatge Feta Dodoni

Autèntic formatge Feta grec amb DOP elaborat exclusivament amb llet pasteuritzada d'ovella i cabra de la regió d'Epirus , agradable sabor per afegir a les amanides i de baix contingut en greixos
tomaqueteco.jpg
29-02-2024

Tomàquet fregit ecològic Hida

Producte elaborat a partir de les millors varietats de tomàquet, fregit amb oli d'oliva verge extra i assaonat amb sucre i sal. Tots els productes procedeixen d’agricultura ecològica
brique.jpg
29-02-2024

Formatge Brique d’ovella Loubressac

Especialitat de formatge de pasta tova de llet d’ovella elaborat a Etolie du Quercy a Loubressac, la seva forma rectangular característica facilita la maduració homogènia del formatge, aconseguint una textura fina, flexible i untuosa.
xoriç.jpg
29-02-2024

Xoriç ibèric de gla Fisan

Embotit de Gla, elaborat amb l’ adob tradicional i amb totes les carns nobles del porc. Curació assecadors naturals durant almenys cinc mesos. És 100% natural.
briemeuxtroç.jpg
22-02-2024

Formatge Brie de Meaux DOP Renard Gillard

Formatge artesanal amb DOP de llet crua de vaca elaborat a l’Ille de France. Degustar amb fruits secs, codony o melmelada , imprescindible en una taula de formatges!
cebacaramelitzada.jpg
22-02-2024

Ceba caramel·litzada de Conservas Hida

Producte elaborat amb la quantitat justa de sucre, cuinat de manera tradicional, amb tot el sabor i nutrients. Perfecte per acompanyar qualsevol plat de carn o peix, en aperitius o per combinar amb formatges i foie
stmarcellin.jpg
22-02-2024

Saint Marcellin le Chartrousin IGP

Formatge francés de llet de vaca, molt cremós, sabor suau i especiat que s’intensifica amb el pas dels dies
llaunes.jpg
22-02-2024

Bonítol baix en sal i Bonítol en escabetx de Conservas Ortiz

Conserves elaborades de forma artesanal i respectant les arts de pesca tradicionals. El resultat s'aprecia en l'exquisit sabor i en la inconfusible textura dels productes que marquen la diferència.