Noticies

tonyinapot.png
23-02-2023

Tonyina Clara oli d'oliva RO-260 Conservas Ortiz

Elaboració artesanal de Conservas Ortiz, lloms de tonyina envasats en oli d'oliva, producte molt saborós i nutritiu, peix blau ple de beneficis per a la nostra salut
emmental.png
23-02-2023

Formatge Emmental Grand Cru IGP Le Montagnon

Formatge de llet crua de vaca amb "ulls" irregulars , sabor i aroma suau, madurat durant 12 mesos. La seva fabricació artesanal garanteix una gran riquesa de sabors
delicedecabradantan.png
16-02-2023

Formatge Delicia de cabra d’Antan

Especialitat de cabra recoberta de cendra elaborada per les Spécialités d’Antan , a la zona centre-oest de França, Poitou-Charentes.
comtepoligny.png
16-02-2023

Comté le Poligny Vagne

Formatge de llet crua de vaques Montbéliarde o Simmental alimentades a base d’herba i fenc a la zona AOP Comté, madurat un mínim de 6 mesos
mantegasalvikinga.png
16-02-2023

Mantega amb sal vikinga Le Meunier

Novetat: Mantega batuda de gran qualitat on s'hi afegeix sal vikinga.
moixama.png
09-02-2023

Moixama de Barbate IGP Herpac

Moixama de Tonyina Vermella pescada a l’Almadrava de Barbate a Cadis, producte únic que donarà un toc de distinció i qualitat a la teva taula. Directe de la mar elaborat artesanalment i amb la garantia Herpac.
erborinatomariocosta.png
09-02-2023

Erborinato amb tòfona Mario Costa

Combinació de Gorgonzola DOP i tòfona d'estiu elaborat per l’afinador italià Mario Costa , és un formatge cremós, fàcil d´untar i molt aromàtic.
pop.png
02-02-2023

Pop gallec cuit O'Pulpeiro, producte 100% natural

Pop pescat a l'Oceà Atlàntic, cuit tallat a rodanxes i pasteuritzat, presentat en safata termosellada skin pack. Sense colorants ni conservants.
morbier 1.png
02-02-2023

Formatge Morbier DOP Vagne

Formatge de llet crua de vaques alimentades amb herba i farratge natural elaborat a les muntanyes del Jura als Alps Francesos per l’afinador Vagne. La franja central de cendra comestible, sabor suau i afruitat.
all negre 1.png
02-02-2023

All negre Cap d’Urdet

Elaborat a partir d'all morat exposat a un llarg procés de fermentació controlada. Producte 100% natural, sense additius, conservants ni acceleradors de fermentació.
cigrons.png
26-01-2023

Cigrons cuinats amb verdures Aimar

Novetat: Plat cuinat llest per servir seguint la recepta tradicional cuinada com ho faria la nostra àvia.
las terceras 1.png
26-01-2023

Formatge manxego semicurat Las Terceras

Formatge amb D.O. de llet crua d'ovella manxega madurat de 3 a 4 mesos