Tomàquet fregit ecològic Hida

29-02-2024

El tomàquet fregit és un ingredient base dels plats tradicionals de la cuina mediterrània, s’elabora amb ingredients 100% ecològics de temporada. El tomàquet fregit ecològic Hida es cuina a foc lent durant més de 2 hores,fregit amb oli d’oliva verge extra ecològic i assaonat amb la quantitat justa de sucre i sal.

Producte elaborat a partir de les millors varietats de tomàquet, fregit amb oli d'oliva verge extra i assaonat amb sucre i sal. Tots els productes procedeixen d’agricultura ecològica

tomaqueteco.jpg

Producte amb certificat ecològics de Conserves Hida, empresa creada al 1954 situada a Mula (Murcia) que desde els seus inicis treballa combinant la saviesa i l'exigència dels preparats casolans, amb la producció industrial, buscant realçar el sabor del millor sofregit de l'horta espanyola. Conserves Hida és un referent de qualitat i de passió per les coses ben fetes. Es diferencia de la resta de productes del mercat per utilitzar matèria primera 100% natural, no utilitzen conservants ni additius, garanteixen que desde la collita fins l’envasat del producte transcorrennomés 24 hores, procés d’elaboració és totalment casolà.

Noticies relacionades

feta.jpg
29-02-2024

Formatge Feta Dodoni

Autèntic formatge Feta grec amb DOP elaborat exclusivament amb llet pasteuritzada d'ovella i cabra de la regió d'Epirus , agradable sabor per afegir a les amanides i de baix contingut en greixos
brique.jpg
29-02-2024

Formatge Brique d’ovella Loubressac

Especialitat de formatge de pasta tova de llet d’ovella elaborat a Etolie du Quercy a Loubressac, la seva forma rectangular característica facilita la maduració homogènia del formatge, aconseguint una textura fina, flexible i untuosa.
xoriç.jpg
29-02-2024

Xoriç ibèric de gla Fisan

Embotit de Gla, elaborat amb l’ adob tradicional i amb totes les carns nobles del porc. Curació assecadors naturals durant almenys cinc mesos. És 100% natural.