Moixama de Barbate IGP Herpac

07-09-2023

Amb l'elaboració de la moixama, Herpac va començar la seva activitat artesanal fa ja més de 30 anys, assecant la tonyina sense més elements que els vents i el sol de Barbate. Des d’aleshores , la moixama Herpac s'ha convertit en un producte singular, inimitable i un dels més aplaudits pels consumidors que valoren el seu exquisit sabor i la seva elaboració artesanal. És una de les poques que ha estat seleccionada per lluïr el distingit segell de la Indicació Geogràfica Protegida "Moixama de Barbate", atorgat per la Unió Europea a aquells que compleixen amb els estrictes requisits d'elaboració i alts estàndards de qualitat.

Ostenta igualment la marca Qualitat Certificada. Això vol dir que estan acreditades per la seva elaboració artesanal i fidel a la tradició de Barbate, i a més presenten uns paràmetres de qualitat superiors a la resta de la competència que no tenen aquesta IGP i marca Qualitat Certificada.

Moixama de tonyina vermella curada 100% natural, pescada a l’Almadrava de Barbate a Cadis, directe de la mar a casa teva, amb elaboració artesanal i amb la garantia Herpac.

mojama.jpg
mojamapeça.jpg

Per norma general, la moixama no necessita acompanyament. Podem degustar-la en fines rodanxes o amb un rajolí d'oli d'oliva verge extra. Les ametlles, i altres fruits secs, són ideals per assaborir la moixama. El seu sabor intens pot donar un toc únic i totalment diferent a les teves receptes. Per maridar la moixama, tant la cervesa com el vi són ideals. Especialment, les cerveses rosses i vins blancs, com la Manzanilla de Sanlúcar o vi Fino de Jerez.

 

Noticies relacionades

varietatmurgo.jpg
07-09-2023

NOVETAT Formatges Murgó

Varietat de formatges artesans elaborats a Sant Iscle de Vallalta, al Parc Natural del Montnegre L’Hereu, La Pubilla, El Bastard, El Petit d’Herbes i El legítim, els has de tastar!
coppafisan.jpg
07-09-2023

NOVETAT Coppa de gla Fisan

Coppa de Gla, peça de textura suau, saborosa i amb una aroma profund. Elaborada amb Capçal de porc de Gla, la seva carn és molt exclusiva, apreciada pel seu sabor i sucositat
emmentaler.jpg
07-09-2023

Emmentaler suís AOP Margot

L’Emmentaler clàssic suís de llet crua de vaques alimentades amb farratges naturals, originari de la vall del riu Emme, una regió a l'est del cantó de Berna.