Espatlla Alta Gastronomia Ibèric Fisan

27-07-2023

El color i sabor intens de  l’Espatlla Alta Gastronomia Fisan rememora a cada mos l'aroma intensa i fresca de la devesa. Amb la seva curació de mínim 24 mesos a cellers naturals, juntament amb intensitat d'olor i color delecta els paladars més experts amb el seu punt exacte de sal.

El seu secret està en la selecció de la matèria primera, la paciència i el repòs als cellers naturals de Guijuelo, que culminen a la millor Espatlla de Gla Ibèrica que has provat, amb un sabor exquisit i inoblidable.

Peces d’espatlla de porcs ibèrics de gla criats a les deveses de Guijuelo a Salamanca, curades en cellers naturals. Només les peces excepcionals es classifiquen com a Alta Gastronomia.

espatllaalta.jpg
platespatlla.jpg
tapaespatlla.jpg

Fisan, és una empresa de gran tradició, situada a Campillo de Salvatierra (Guijuelo)en una zona envoltada de tres serralades que li proporciona un microclima propi caracteritzat principalment per els seus hiverns llargs, secs i freds amb una temporada de "calor" reduïda i seca, clima idoni per a l'assecat i curat dels productes .

Noticies relacionades

salsashida.jpg
27-07-2023

Salses casolanes per a pasta Hida

Cuinades a foc lent amb ingredients 100% naturals, oli d'oliva verge extra i la millor selecció de productes de l'horta frescos, amb gran sabor i textura
provolone.jpg
27-07-2023

Provolone Albiero

Formatge tradicional italià de llet de vaca. Ideal per fondre o gratinar afegit a pizzes, pasta, paninis al forn o a la planxa condimentat amb pebre, fines herbes….
sashimiestoig.jpg
27-07-2023

Sashimi d’Ahumados Domínguez

Estoig de 150 gr de salmó fumat tallat amb la tècnica japonesa anomenada Hira-zukuri. Producte 100% natural, sense additius i alt contingut natural en proteïnes i omega-3.