Espàrrecs de Navarra La Tudelana

16-05-2024

Acollit a la Indicació Geogràfica Protegida "Espárrago de Navarra", té una coloració blanca, textura suau, amb poca fibrositat i un perfecte equilibri en la suavitat del seu amargor al paladar, degut bàsicament a les fredes nits existents a la zona de producció , a la qualitat de les aigües i al sistemes de cultiu emprats en la seva obtenció

esparrecs.jpg

Conserves LA TUDELANA, és una empresa ubicada a la població de Tudela a Navarra zona que posseeix un dels tresors agrícoles d'Espanya, la riquesa de l'horta de Tudela és impressionant, d'ella n’ han sortit tradicionalment lesmillors verdures espàrrecs, carxofes, pebrots ...L'antiga tradició de cultiu d'hortalisses a la Ribera de Navarra es remunta molt enrere en la història. Conrea i elabora els seus productes etiquetats ambles Certificacions oficials.

Noticies relacionades

moixama.jpg
16-05-2024

Moixama de Barbate IGP Herpac

Moixama de tonyina vermella curada 100% natural, pescada a l’Almadrava de Barbate a Cadis, directe de la mar a casa teva, amb elaboració artesanal i amb la garantia Herpac. Únic com aperitiu, en amanida o en qualsevol altre format, donarà un toc de distinció i qualitat a la teva taula.
confitplat.jpg
16-05-2024

Cuixa en confit Mas Parés

Producte de qualitat excel·lent i de fàcil preparació que ens ajudarà a estalviar temps i gaudir d’un sabor exquisit. Seguint l’antiga recepta que permetia conservar les carns durant alguns mesos. El seu procés consisteix en confitar coent lentament en la seva pròpia grassa, les cuixes d’ànec .
iogurt.jpg
16-05-2024

Iogurt Grec Dodoni

Elaborat amb ingredients senzills i saludables, com ara llet de vaca, crema de llet i cultius vius de iogurt, disponible amb 0% o 8% de matèria grassa. El seu sabor us transportarà a l'instant a la assolellada i tranquil·la illa grega