Espàrrecs de Navarra La Tudelana

01-06-2023

Acollit a la Indicació Geogràfica Protegida "Espárrago de Navarra", té una coloració blanca, textura suau, amb fibrositat escassa o nul·la i un perfecte equilibrien la suavitat del seu amargor al paladar, degut bàsicament a les fredes nits existents a la zona de producció , a la qualitat de les aigües i al sistemes de cultiu emprats en la seva obtenció.

Espàrrecs Extra Gruixuts

esparrec.jpg
pots.jpg

Conserves La Tudelana, és una empresa ubicada a la població de Tudela a Navarra zona que posseeix un dels tresors agrícoles d'Espanya, la riquesa de l'horta de Tudela és impressionant, d'ella n’ han sortit tradicionalment les  millors verdures espàrrecs, carxofes, pebrots ...L'antiga tradició de cultiu d'hortalisses a la Ribera de Navarra es remunta molt enrere en la història. La Tudelana conrea i elabora els seus productes etiquetats amb  les certificacions oficials.

Noticies relacionades

micuit.jpg
01-06-2023

Bonítol Micuit Conservas Ortiz

Elaborat en el seu propi suc , sense oli amb una mica de sal i res més. Recomanat per dietes
hida0.jpg
01-06-2023

Tomaquet fregit Hida amb 0% de sucre afegit

Tomàquet fregit 0% sucres afegits elaborat a partir de tomàquets frescos fregits amb oli d'oliva verge extra producte de gran qualitat i sabor per a consumidors que volen mantenir la línia.
appenzel.jpg
01-06-2023

Formatge Appenzel extra curat AOP Margot

El formatge Appenzeller amb AOP, és una de les grans especialitats de formatge suís, madurat durant 6 mesos amb molta cura per els experts formatgers de Margot