Xoriç vela de Gla Fisan

09-05-2024

S'elabora amb l'adob tradicional i amb carns nobles del porc que mai no són congelades. La seva curació es duu a terme en assecadors naturals, cosa que li brinda gran part del seu caràcter tradicional. 

Al xoriç picant se li afegeix pebre vermell picant de la Vera , aquest pebre vermell penetra a la carn i fa sucós el seu magre.

El Xoriç Vela de Gla FISAN desprèn aroma i sabor, elaborat amb les millors carns magres i una selecció acurada d'espècies. Després del procés de curació s'aconsegueix un sabor intens i inigualable

xoriçvela.jpg
bocatavela.jpg

FISAN, és una empresa de gran tradició, situada a Campillo de Salvatierra (Guijuelo)en una zona envoltada de tres serralades que li proporciona un microclima propi caracteritzat principalment per els seus hiverns llargs, secs i freds amb una temporada de "calor" reduïda i seca, clima idoni per a l'assecat i curat dels productes

Noticies relacionades

caballa.jpg
09-05-2024

Verat del sud Conservas Ortiz

Ingredient ideal a la dieta mediterrània , és un producte molt saludable elaborat artesanalment a Conservas Ortiz, els filets es netegen a mà i s'envasa en oli d'oliva
tomaquet.jpg
09-05-2024

Tomàquet fregit Conservas Marzo

Tomàquet fregit sense aigua afegida, elaborat a partir de tomàquets frescos recol·lectats al punt òptim de maduració. Un tomàquet ideal per cuinar els plats més saborosos.
promocio.jpg
09-05-2024

Campanya formatges

Per cada kg de compra de Fontanales curat Bolaños, Cantal vell DOP Paul Discham, Tomme des Cazelles Gabriel Coulet, Roquefort petit cave Gabriel Coulet, Blau Cashel o Monforter Ländle REGAL de 5 barquilles fusta per servir el formatge als vostres clients.