Formatge Oro Nero Gennari

06-06-2024

Per elaborar el formatge Oro Nero , s’utilitza llet exclusivament de les vaques pròpies de la granja Gennari, deixant-la sencera i per tant més rica en nata. Es produeixen formes que pesen aproximadament 10 kg i es deixen madurar durant un mínim de 4 mesos. El recomanem per a un saborós aperitiu, per barrejar en un delicioos risotto o servit en lasques per enriquir un bon carpaccio.

Producte únic, llet crua de les vaques pròpies de la granja Gennari, amb dos sabors inconfusibles Oro Nero amb safrà i Oro Nero amb Peperoncino

oronero.jpg

Caseificio Gennari és una formatgeria ubicada a la zona de Parma a Collecchio, amb DOP produeixen a la zona d'origen d'acord amb les normes de producció, seguint una acurada alimentació de les vaques, i una selecció qualitativa del producte. S'assegura que la cadena de subministrament és completa del camp al producte acabat, la llet prové de granges pròpies i criadors de confiança amb més de 50 anys de col·laboració

Noticies relacionades

piramidefaraons.jpg
06-06-2024

Foie Mas Pares

Productes exclusius de Mas Parés especials per Sant Joan: Piràmide dels Faraons i Foie entier Mas Pares natural o amb brisura de tòfona
delice.jpg
06-06-2024

Formatge Delicia de cabra d’Antan

Delice des Deux-Sèvres formatge de llet de cabra de sabor exquisit i recobert de cendra , elaborat a la zona centre-oest de França, Poitou-Charentes.
terrina.jpg
30-05-2024

Novetat Mas Parés: Mousse de foie amb Pedro Ximenez i Mousse de foie amb tòfona

Productes exclusius de Mas Pares, exquisites emulsions de foie amb la barreja de tòfona o licor de Pedro Ximenez. Elaborades seguint un procés artesanal i amb les millors matèries primeres