Pecorino Moliterno amb tòfona Central

30-11-2023

Formatge de llet d’ovella pasteuritzada, curació de 4 a 5 mesos,  de pasta dura de color blanc amb l’afegit de tòfona d’estiu. La barreja del Moliterno i de la tòfona, fan un sabor únic. Amb un 5% d’oli d’oliva. Marida amb vins negres de criança, vins blanc dolços o cerveses fermentades

Formatge de llet d’ovella amb vetes de tòfona produït artesanalment a l’illa de Sardenya per Central Formaggi.

pecorino.jpg
pecorinotros.jpg
pecorinotall.jpg

Central Formaggi, formatgeria situada a Sardenya, elabora formatges d'ovella i de cabra d'alta qualitat, fruit d'una trajectòria artesanal i un procés d’innovació ,això ha fet que sigui una de les empreses líders a Itàlia . Tota la llet prové dels animals de la illa , que fan un binomi ideal i únic per la proximitat de la muntanya i el mar. La formatgeria té la certificació de qualitat IFS que en garantitza l’origen i traçabilitat de tots els processos i qualitat dels formatges.

Noticies relacionades

panettone.jpg
30-11-2023

Panettone Filippi

Autèntic panettone italià imprescindible aquest Nadal, de Préssec, Fruits del bosc amb xocolata, Xocolata negra, Poma i canyella, el Clàssic.... infinitat de sabors. Demana’l al teu comercial!
germain.jpg
30-11-2023

Formatges Germain

Germain és un productor especialitzat amb DOP de formatges francesos nobles de la zona de Borgonya i Champagne amb més de 100 anys d’història,ens ofereix Langres DOP, Le Pico i formatge Triple Crema
pressecmig.jpg
30-11-2023

Préssec en almívar Marzo

El préssec en almívar Marzo, és una forma deliciosa de gaudir del sabor natural de la fruita nacional amb tota la qualitat i tradició de Conservas Marzo. Un producte 100% natural, elaborat amb els millors préssecs seleccionats.