Sashimi d’Ahumados Domínguez

27-07-2023

La tècnica japonesa anomenada Hira-zukuri consisteix en un tall en diagonal, rectangular i d’ 1 centímetre de gruix, és el més popular de tots i pel que se sol reconèixer al sashimi. El salmó fumat, a diferència del salmó fresc, aporta al sushi una aroma molt especial amb un toc subtil que desprèn el fum de les fustes.

Estoig de 150 gr de salmó fumat tallat amb la tècnica japonesa anomenada Hira-zukuri. Producte 100% natural, sense additius i alt contingut natural en proteïnes i omega-3.

sashimiestoig.jpg
sashimiplat.jpg
sashimitall.jpg

El salmó fumat d’Ahumados Dominguez és un producte 100% artesà, elaborat conservant tot el color i sabor del salmó, és la millor manera d'expressar l'harmonia entre una matèria primera excel·lent i  “l’ aromatitzat" Domínguez. Les peces es seleccionen minuciosament en funció de les diferents èpoques de l'any i la corresponent temperatura de l'aigua. Sempre han de complir un pes mínim de 3 kg i han d'haver crescut lentament en el seu habitat natural, durant 14 mesos. El secret dels seus productes resideix en el delicat procés de fumat de Domínguez, totalment manual i de 5 dies de durada, que es guarda com es fa amb les millors obres d'art.

Productes

Noticies relacionades

salsashida.jpg
27-07-2023

Salses casolanes per a pasta Hida

Cuinades a foc lent amb ingredients 100% naturals, oli d'oliva verge extra i la millor selecció de productes de l'horta frescos, amb gran sabor i textura
espatllaalta.jpg
27-07-2023

Espatlla Alta Gastronomia Ibèric Fisan

Peces d’espatlla de porcs ibèrics de gla criats a les deveses de Guijuelo a Salamanca, curades en cellers naturals. Només les peces excepcionals es classifiquen com a Alta Gastronomia.
provolone.jpg
27-07-2023

Provolone Albiero

Formatge tradicional italià de llet de vaca. Ideal per fondre o gratinar afegit a pizzes, pasta, paninis al forn o a la planxa condimentat amb pebre, fines herbes….