Formatge Delicia de cabra d’Antan

16-02-2023

Formatge de llet pasteuritzada de cabra amb quall vegetal i maduració de 3 setmanes, de sabor exquisit i recobert de cendra. De pasta tova, textura untuosa i fonent, sabor exquisit i recobert de cendra vegetal. La seva textura és fresca al principi i a l'assecar-se s'endureix.

Especialitat de cabra recoberta de cendra elaborada per les Spécialités d’Antan , a la zona centre-oest de França, Poitou-Charentes.

delicedecabradantan.png
deliceetiqueta.png
delicetall.png

S'acompanya de pa amb nous i fruits secs o fruites fresques. Marida molt bé amb cava o un vi blanc sec.

Noticies relacionades

comtepoligny.png
16-02-2023

Comté le Poligny Vagne

Formatge de llet crua de vaques Montbéliarde o Simmental alimentades a base d’herba i fenc a la zona AOP Comté, madurat un mínim de 6 mesos
mantegasalvikinga.png
16-02-2023

Mantega amb sal vikinga Le Meunier

Novetat: Mantega batuda de gran qualitat on s'hi afegeix sal vikinga.
moixama.png
09-02-2023

Moixama de Barbate IGP Herpac

Moixama de Tonyina Vermella pescada a l’Almadrava de Barbate a Cadis, producte únic que donarà un toc de distinció i qualitat a la teva taula. Directe de la mar elaborat artesanalment i amb la garantia Herpac.