Bonítol baix en sal i Bonítol en escabetx de Conservas Ortiz

22-02-2024

Bonítol del Nord amb el tradicional escabetx d'Ortiz, producte de sabor suau amb una textura molt tendra .

Bonítol del Nord baix en sal, l'alternativa per seguir gaudint del gust de Bonítol sense sal afegida. Aquest producte és Baix en sal perquè únicament conté el sodi present de forma natural en el peix. Això garanteix uns nivells inferiors a 120 mg de sal per 100 grams de producte

El Bonítol del Nord és un peix blau ple de beneficis per a la nostra salut, és una font de proteïnes d'alt valor biològic. Té un alt contingut en àcids grassos OMEGA 3, que el nostre cos no genera per si mateix, és ric en vitamines A i D, que ajuden a mantenir sans els nostres teixits i a prevenir malalties degeneratives, i a mes s’envasa en oli d'oliva, ric en àcid oleic que ajuda a regular els nivells perjudicials de colesterol en sang

Conserves elaborades de forma artesanal i respectant les arts de pesca tradicionals. El resultat s'aprecia en l'exquisit sabor i en la inconfusible textura dels productes que marquen la diferència.

llaunes.jpg
escabeche.jpg
baixsal.jpg

Hi ha una gran varietat de tècniques per a la pesca de la Bonítol, però al litoral Cantàbric es segueixen utilitzant les mateixes arts tradicionals de sempre, que asseguren la preservació de les espècies.  A Conservas Ortiz es pesca el Bonítol del Nord amb canya, un a un, amb esquer viu o cacea durant la costanera d'estiu. Aquesta tècnica ancestral de pesca selectiva és respectuosa amb el medi ambient i els fons marins, ja que en ambdues es pesquen els peixos d’un en un . El procés d’elaboració és totalment artesanal. Al paladar, presenta un exquisit sabor i una delicada textura

Noticies relacionades

briemeuxtroç.jpg
22-02-2024

Formatge Brie de Meaux DOP Renard Gillard

Formatge artesanal amb DOP de llet crua de vaca elaborat a l’Ille de France. Degustar amb fruits secs, codony o melmelada , imprescindible en una taula de formatges!
cebacaramelitzada.jpg
22-02-2024

Ceba caramel·litzada de Conservas Hida

Producte elaborat amb la quantitat justa de sucre, cuinat de manera tradicional, amb tot el sabor i nutrients. Perfecte per acompanyar qualsevol plat de carn o peix, en aperitius o per combinar amb formatges i foie
stmarcellin.jpg
22-02-2024

Saint Marcellin le Chartrousin IGP

Formatge francés de llet de vaca, molt cremós, sabor suau i especiat que s’intensifica amb el pas dels dies