Saint Marcellin le Chartrousin IGP

22-02-2024

Saint Marcellin le Chartrousin ,és un formatge de llet termitzada de vaca amb una curació de 20 dies , elaborat a la zona dels Alps francesos, amb IGP Molt cremós amb sabor suau àcid i especiat que s'intensifica amb el pas dels dies. Presentat en una terrina de ceràmica. Ideal vendre’l amb picos o regañas

 

Formatge francés de llet de vaca, molt cremós, sabor suau i especiat que s’intensifica amb el pas dels dies

stmarcellin.jpg
stmarcellintall.jpg
stmarcellinplat.jpg

Noticies relacionades

briemeuxtroç.jpg
22-02-2024

Formatge Brie de Meaux DOP Renard Gillard

Formatge artesanal amb DOP de llet crua de vaca elaborat a l’Ille de France. Degustar amb fruits secs, codony o melmelada , imprescindible en una taula de formatges!
cebacaramelitzada.jpg
22-02-2024

Ceba caramel·litzada de Conservas Hida

Producte elaborat amb la quantitat justa de sucre, cuinat de manera tradicional, amb tot el sabor i nutrients. Perfecte per acompanyar qualsevol plat de carn o peix, en aperitius o per combinar amb formatges i foie
llaunes.jpg
22-02-2024

Bonítol baix en sal i Bonítol en escabetx de Conservas Ortiz

Conserves elaborades de forma artesanal i respectant les arts de pesca tradicionals. El resultat s'aprecia en l'exquisit sabor i en la inconfusible textura dels productes que marquen la diferència.