Carpaccio de Peu de Porc My Chef

11-04-2024

Cuina a baixa temperatura, conserva aromes, sabors i propietats nutricionals, elaborat amb productes frescos i oli d’oliva. Es presenta en fines llesques d’entre 4g i 6g, en sobres de 80g envasats al buit només cal condimentar amb una vinagreta

Elaborat a partir de peus de porc cuinats a baixa temperatura i desossats manualment. Només cal condimentar amb una vinagreta en una amanida o com aperitiu

carpacciofoto.jpg
carpaccio.jpg

Gastrocook son especialistes en l’elaboració de productes de cinquena gamma cuinats al buit i a baixa temperatura, 100% naturals, per restauració i retail. Están situats a la comarca d’Osona, producte 100% català. La cuina a baixa temperatura, és una tècnica de cocció que sotmet els aliments a temperatures suaus inferiors a 100ºc durant períodes de temps llargs i envasats al buit, per tant en absència d’oxigen. Elaborat sense additius, sense colorants ni conservants artificials, productes sense E’s.

Noticies relacionades

filetsverat.jpg
11-04-2024

Filets de verat de Conserves Ramón Peña

El Verat és un aliment molt complet i nutritiu font d'omega 3, proteïnes, vitamines i minerals i un baix contingut de greix. I a més de sà és deliciós! Oferim tres varietats en OLI D’OLIVA, FUMAT i AMB LLIMONA
comtepoligny.jpg
11-04-2024

Comté le Poligny Vagne

Formatge DOP Comté de llet crua de vaca i un mínim de 6 mesos de curació , afinat a Poligny, capital del Comté. Per la seva varietat d’aromes, és ideal per incorporar-lo a taules de formatges
espatllacebo.jpg
11-04-2024

Espatlla de Cebo de Campo Ibèric Fisan

Les peces d’espatlla de Cebo de Campo Ibèric de Fisan procedeixen de porcs ibèrics criats en llibertat. La seva alimentació s'ha basat en pinsos naturals i en els recursos propis de la devesa.