Formatge Asiago DOP Carpenedo

28-03-2024

Antonio Carpenedo, elaborador de formatges des de 1960  situat a Camalò di Povegliano a la província de Treviso. La seva tasca va encaminada a recuperar els autèntics sabors de les coses ben fetes, amb cura i passió.   El formatge ASIAGO DOP està fabricat amb llet de vaca pasteuritzada amb una maduració mínima de 30 dies. És un formatge de pasta semidura, amb  ulls distribuïts de forma uniforme , de color blanquinós, cotna elàstica i lleugerament rugosa, és ric en calci, amb una MG 28% .

Formatge italià elaborat per el prestigiós afinador Antonio Carpenedo a Treviso, de llet de vaca pasteuritzada i maduració de 30 dies.

asiagotall.jpg
asiagopeça.jpg

El refinat de formatges és un art que la Casearia Carpenedo porta a terme avui a dia de la mateixa forma que es feia abans, així s’aconsegueix  un producte amb gran aroma i sabor usant matèries primeres seleccionades i sobretot  treballant amb molta passió.

Recomanem consumir com a aperitiu o bé combinat en dolç amb mel i melmelades o en salat amb amanida.

Noticies relacionades

creps.jpg
28-03-2024

Crêpes Paysan Breton

Recepta tradicional francesa, amb mantega bretona i llet fresca, pràctic envàs de 6 unitats, per combinar en dolç o salat
mychef.jpg
28-03-2024

Productes Gastrocook: Melós de vacú i Pollastre rostit

Plats tradicionals d'alta qualitat elaborats a baixa temperatura, molt fàcils de regenerar i emplatar. Us oferim Pollastre rostit amb prunes i pinyons i Melós de vacú amb bolets
fetasinlactosa.jpg
28-03-2024

Formatge Feta sense lactosa Dodoni

Formatge autèntic Feta grec amb DOP elaborat amb llet pasteuritzada d'ovella i cabra de la regió d'Epirus, zona coneguda pel seu ric ecosistema . Saborós, nutritiu i de delicada aroma. El formatge Feta Dodoni és conegut per la seva alta qualitat.