Pasta Oca Bianca

15-02-2024

Elaborada per Fattoria de’ll Oca Bianca, empresa situada a Settimo Torinese, productora de pasta, que combina la tecnologia moderna amb les tècniques artesanes d’elaboració. L’ humitat constant i la temperatura es controla a totes les àrees de producció. Elaboren varies gammes, pasta a l’ou, pasta de blat i pasta seca farcida. Utilitzen el mètode anomenat “calanda”, que és un procés molt més laboriós que controla la temperatura d’assecat a baix grau, evitant que la pasta es cuini durant l’assecat i conservi tot el color i el sabor original. Després és deixa als assecadors per evitar un canvi brusc de temperatura i finalment s’empaqueta a mà. Només així es pot garantir un producte de primera qualitat.

Autèntica pasta italiana, gamma de cintes de pasta de blat amb un 20% d’ou, Albesi, Fetuccine i Pappardelle i el Tagliatelle primavera, per sorprendre a taula creant combinacions de colors , formes i sabors.

pasta.jpg
albesi.jpg
fetuccine.jpg
pappardelle.jpg
tagliatelle.jpg

Noticies relacionades

arzua.jpg
15-02-2024

Formatge Arzúa Ulloa Bama

Elaborat a Corunya amb la millor llet de vaca i una maduració mínima de 6 dies, el seu aroma ens recorda el iogurt i la mantega i el sabor de la llet.
bonitol.jpg
15-02-2024

Lloms de bonítol en oli d’Oliva de Conservas Ortiz

L'exquisit sabor del millor Bonítol del Nord és realçat per l'oli d'oliva que aporta melositat i una textura suau. Peix blau ple de beneficis per a la nostra salut.
cremas.jpg
15-02-2024

Crema d’Espàrrecs i Crema de Carxofes Aimar

Elaborades de forma tradicional amb ingredients d'alta qualitat , un plat casolà i natural, una alternativa perfecta per incorporar vegetals a l'alimentació diària sense invertir temps i oblidar el plaer de menjar ric i saludable