Salsa Nòrdica d’ Ahumados Dominguez

30-11-2023

Les salses fresques s'elaboren artesanalment i estan especialment creades per exalçar les qualitats del nostre salmó fumat, aportant matisos i sabors diferents. També són perfectes per acompanyar qualsevol peix, amanides o poké.

Per acompanyar el millor salmó us recomanem la Salsa Fresca Nòrdica, elaborada amb una barreja de confitats i salsa suau.

salsapot.jpg
salsaplat.jpg
salsanordica.jpg

El salmó fumat d’Ahumdos Dominguez és la millor manera d'expressar l'harmonia entre una matèria primera excel·lent i  "l’ aromatitzat" Domínguez. Els  salmons d’Ahumados Dominguez es seleccionen minuciosament en funció de les diferents èpoques de l'any i la corresponent temperatura de l'aigua. Sempre han de complir un pes mínim de 3 kg i han d'haver crescut lentament en el seu habitat natural, durant 14 mesos. El secret dels seus productes resideix en el delicat procés de fumat de Domínguez, totalment manual i de 5 dies de durada, que es guarda com es fa amb les millors obres d'art.

El salmó Dominguezés el producte adient per aquells que sempre busquen el més exclusiu de l'alta gastronomia. En aquestes festes fa lluir qualsevol taula , és molt versàtil alhora de preparar-lo.

Noticies relacionades

panettone.jpg
30-11-2023

Panettone Filippi

Autèntic panettone italià imprescindible aquest Nadal, de Préssec, Fruits del bosc amb xocolata, Xocolata negra, Poma i canyella, el Clàssic.... infinitat de sabors. Demana’l al teu comercial!
germain.jpg
30-11-2023

Formatges Germain

Germain és un productor especialitzat amb DOP de formatges francesos nobles de la zona de Borgonya i Champagne amb més de 100 anys d’història,ens ofereix Langres DOP, Le Pico i formatge Triple Crema
pressecmig.jpg
30-11-2023

Préssec en almívar Marzo

El préssec en almívar Marzo, és una forma deliciosa de gaudir del sabor natural de la fruita nacional amb tota la qualitat i tradició de Conservas Marzo. Un producte 100% natural, elaborat amb els millors préssecs seleccionats.