Formatge Cantell Can Pujol

18-01-2024

Formatges Can Pujol va començar la seva activitat el 1980 en una formatgeria molt petita elaborant formatges frescos. A Principis de l’any 1990 es van traslladar a un lloc a més ampli, i van començar a elaborar  formatges més madurats.

Avui, després de més de trenta anys, FORMATGES CAN PUJOL s’ha convertit en una empresa que està present en els principals punts de distribució de Catalunya i d’Espanya i exporta a diversos països, on ha collit diversos premis i és reconeguda per la seva qualitat .

Formatge de llet pasteuritzada de cabra, elaborat a Vilassar de Dalt (El Maresme). Formatge de pasta dura i de pell natural i neta, madurat durant 6 mesos

cantell.jpg
cantellrodo.jpg
cantellpeça.jpg

Noticies relacionades

reblochon.jpg
18-01-2024

Formatge Reblochon DOP

Formatge francès amb DOP elaborat a la regió de Savoie, de llet crua de vaca i maduració de 3 setmanes el seu sabor és suau amb tocs d’avellana
sopes.jpg
18-01-2024

Sopa de peix, Escudella i Sopa de Cocido Aimar

Sopes ja preparades llestes per consumir, elaborades a foc lent amb els millors ingredientes. Cuina tradicional de la millor qualitat.
caldo.jpg
18-01-2024

Caldo de pollastre, caldo de verdures, caldo de “cocido” i fumet de peix Aimar

Selecció de caldos, cuinats de la manera més tradicional i casolana possible ,a poc a poc i amb els millors ingredients, d'aquesta manera obtenim aliments en conserva llestos per consumir i molt saludables.