Noticies

barratendre.jpg
10-05-2023

Formatge Tendre García Baquero

Gràcies a la frescor de la llet especialment seleccionada, que es recull diàriament, el formatge sempre es manté tendre, fins a l'últim dia.
promo.jpg
10-05-2023

Campanya de fidelització amb formatges d’importació

Del 08/05 al 16/06 per la compra acumulada diferents formatges per un valor de 550 punts i alta de 2 referències noves regal d’un air fryer Sogo. Pregunta al teu comercial!
lataanchoa.jpg
04-05-2023

Filet d’anxova Conservas Ortiz

Anxoves amb una textura carnosa i ferma, envasades en oli d'oliva. Mestres anxovers elaboren en fresc les anxoves aconseguint una carn compacta i un sabor intens. Ideal per a consumidors amb paladars exigents.
ampollesaceto.jpg
04-05-2023

Aceto balsàmic Giuseppe Giusti

Giuseppe Giusti, desde el s.XVI, productor més antic , més prestigiós i més premiat , de vinagre de Mòdena a Itàlia i a tot el món. La seva recepta inclou tres punts clau: l'elecció del raïm, la qualitat del l'envàs i el temps de maduració.
pokañejo.jpg
04-05-2023

Formatge Pok Añejo

Formatge 100% de llet crua d’ovella de marcat sabor i aromes a celler.Marida amb un vi blanc fermentat, vi negre de criança o cervesa d’abadia
pistohida.jpg
04-05-2023

Samfaina Hida

Elaborada amb carbassó, albergínia, pebrot, ceba i les millors varietats de tomàquet, tot fregit amb oli d'oliva verge extra i assaonat amb sucre i sal. Plat saludable i de sabor autènticament casolà
reblochon.jpg
27-04-2023

Formatge Reblochon DOP

Formatge francès amb DOP elaborat a la regió de Savoie, de llet crua de vaca i maduració de 3 setmanes el seu és sabor suau amb tocs d’avellana
olicapdurdet.jpg
27-04-2023

Olis Cap d’Urdet

Oli amb tòfona blanca, amb tòfona negra, amb ceps i picant. 4 varietats indispensables a la cuina per realçar els vostres plats
favetestudelana.jpg
27-04-2023

Favetes La Tudelana

Elaborades amb matèria primera fresca i conservades en oli d’oliva, ideals per fer saltejades, en un remenat amb pernil o com a guarnició a qualsevol plat
burrata.jpg
20-04-2023

Novetat! Burrata di Andria IGP

Burrata IGP de gran qualitat, resultat de l'hàbil art de la fabricació del formatge d'Andria. És un formatge fresc de llet de vaca, de pasta filada i textura molt suau.
piacdescuick.jpg
20-04-2023

Picades Cuick

Recomandes per la xef Carme Ruscalleda, les picades Cuick són el toc final perfecte als teus plats , aporten textura, aroma i color, realçant el sabor del plat. Producte de proximitat 100% natural.
beemsterlight.jpg
20-04-2023

Beemster light DOP

Formatge holandés de llet pasteuritzada de vaca amb només 19% mg , molt saludable i amb tot el sabor del formatge Gouda