Patates confitades My Chef

25-01-2024

Patates d’estil parisienne (de calibre petit, rodones i pelades), condimentades amb diferents espècies i confitades a baixa temperatura en oli d’oliva. Producte que admet diferents aplicacions bé en fred o en calent. En fred pot ser la base d’una amanida o en calent pot aplicar-se com a guarnició de carns o peixos, o bé es pot consumir en aperitiu com a patates braves si s’acompanya d’una salsa al gust. Es recomana regenerar-les al forn per poder-les rostir lleugerament.

Patates tipus parisienne, rodones de calibre petit i sense pell, confitades en oli d'oliva, espècies i herbes aromàtiques. Es pot degustar en fred o en calent

patates.jpg
bossapatates.jpg

Gastrocook son especialistes en l’elaboració de productes de cinquena gamma cuinats al buit i a baixa temperatura, 100% naturals, per restauració i retail. Estan situats a la comarca d’Osona, producte 100% català. Cuina a baixa temperatura. És una tècnica de cocció que sotmet els aliments a temperatures suaus inferiors a 100ºC durant períodes de temps llargs i envasats al buit, per tant en absència d’oxigen. Elaborat sense additius, sense colorants ni conservants artificials, productes sense E’s.

Noticies relacionades

yacortadoplato.jpg
25-01-2024

Formatge Ya cortado Reserva 12 mesos Garcia Baquero

Formatge anyenc de llet pasteuritzada d’ovella madurat durant 12 mesos, es caracteritza per tenir matisos dolços i afruitats.
sobrassada.jpg
25-01-2024

Sobrassada superior cular IGP La Luna

Producte artesà elaborat a Sóller – Mallorca només amb carns fresques curat de forma natural en bodegues, embotit 100% natural sense additius
semimao.jpg
25-01-2024

Formatge semicurat Maó Subaida DOP

Elaborat artesanalment amb procediments naturals i respectant l'entorn. Madurat 3 mesos en caves, el seu sabor és làctic evolucionat amb reminiscències a mantega i a fruits secs torrats.