Saint Felicien Tentation

22-06-2023

Formatge elaborat per l'Étoile du Vercors, elaborat a la població de st. Just de Claix, a Isère. Elaborat amb llet termitzada de vaca i afegit de nata pasteuritzada, el seu aspecte és un formatge de pasta tova, sense premsar, amb l'escorça poc formada i entre groguenca i ocre. Al seu interior, la pasta és blanca i uniforme, suau i cremosa. Amb un sabor inconfusible a llet de vaca. Perfecte per a les torrades o una cruixent barra de pa i maridat amb un vi dolç.

Formatge elaborat als Alps francesos de llet crua de vaca amb afegit de crema, textura suau i cremosa

stfelicienpeça.jpg
stfelicien.jpg

Productes

Noticies relacionades

BONITO.jpg
22-06-2023

Lloms de bonítol en oli d’Oliva de Conservas Ortiz

L'exquisit sabor del millor bonítol del nord és realçat per l'oli d'oliva que aporta melositat i una textura suau.
patates.jpg
22-06-2023

Patates confitades My Chef

Patates tipus parisienne, rodones de calibre sense pell, confitades en oli d'oliva espècies i herbes aromàtiques. es pot degustar en fred o en calent
monforter.jpg
22-06-2023

Novetat: Formatge Monforter baix en greix

Formatge austriac de llet pasteuritzada de vaca, sense lactosa, amb només un 19% de greix. Té aromes de caramel, mel i poma