Torta del Casar Tiana

15-06-2023

Per consumir ha d’estar a temperatura ambient, uns 21º, es talla amb un ganivet la part superior del formatge  fent un forat amb forma de cercle, es menja amb cullera i s’acompanya de pa torrat.

Formatge DOP de llet crua d’ovella Merina maduració mínim de 60 dies, la seva textura és cremosa i tova , molt aromàtic

tortacasar.jpg
tortacasarplat.jpg

Situats a Cáceres (Extremadura) ,la quesería artesanal El Castúo, és una de les poques fàbriques que elabora la Torta del Casar amb llet crua d’ovelles merines de la seva pròpia ramaderia i afegit de quall vegetal. El nivell de curació òptim, la cremositat, textura i característiques organolèptiques fan que aquesta Torta tingui una qualitat inmillorable. Sota el control de la Denominació d’ Origen Protegida trobem la Torta Tiana.

Noticies relacionades

trespotspebrot.jpg
15-06-2023

Pebrots Cherry farcits Virtute Naturae

Son uns pebrots molt especials, anomenats cherry de sabor suau i textura tendre per tal de que es pugui fer una queixalada de sabor intens amb un embolcall delicat, farcits d’Olivada, Gorgonzola o Tonyina
grananxova.jpg
15-06-2023

La Gran Anxova de Conservas Ortiz

Anxova del Cantàbric que destaca per la seva carnositat i gran aroma. Un producte d´excepció, amb un sabor intens i una textura ferma
filetverat.jpg
15-06-2023

Filets de Verat Herpac

Peix blau envasat en oli d’oliva per Herpac. El Verat és un aliment molt complet i nutritiu font d'omega 3 proteïnes, vitamines i minerals i a més de sà és deliciós