Sardines picantones Conservas Ortiz

21-09-2023

Les primeres sardines del mercat elaborades a l’antiga, seguint la recepta original del 1824 i ara amb una salsa original amb tomàquet, cogombret, pastanaga, pebrot, ceba i bitxo caiena. El toc dolç del tomàquet unit al lleuger picant del bitxo de caiena les fan irresistibles.

Sardines elaborades en fresc de forma tradicional a l’antiga, en aquesta varietat un cop fregides en oli se’ls hi afegeix tomàquet, pastanaga, cogombre, pebrot vermell i especies, resultant un sabor picant i deliciós.

sardinespicantones.jpg
sardinastapa.jpg
platosardinas.jpg

*Procés d’elaboració:

En costanera: Es pesquen a l’estiu, és quan la sardina porta més greix. El fet que porti molt de greix ajudarà a desenvolupar més sabor i aromes al producte un cop envasat a la llauna sense ressecar.

En fresc: La sardina s'elabora en fresc, per garantir la conservació de totes les seves característiques  organolèptiques

A l'Antiga: Les sardines es fregeixen en oli d'oliva verge extra uns pocs minuts i es deixen assecar en graelles durant un dia sencer.  La conserva de sardina habitual s'elabora mitjançant un procés de cocció de la sardina. El fregit aporta a la nostra sardina un desenvolupament de sabors, d'aromes i de textura únics.

Elaboració artesanal: Tot el procés es realitza a mà.

Productes

Noticies relacionades

saintmarcellin.jpg
21-09-2023

Saint Marcellin le Chartrousin IGP

Formatge francés de llet de vaca, molt cremós, sabor suau i especiat que s’intensifica amb el pas dels dies
llonganissa.jpg
21-09-2023

Llonganissa artesana Casa Prat

Embotit artesanal elaborat a Sant Martí de Sesgueioles, carn de porc Duroc del Solsonès, amb etiqueta de garantia de benestar animal
gammadesecats.jpg
21-09-2023

Bolets dessecats Cap D’urdet

Diferents varietats de bolets deshidratats, sense conservants ni colorants, envasats conservant tot l’aroma i sabor