Llonganissa artesana Casa Prat

21-09-2023

Llonganissa artesana elaborada amb la selecció de les millors carns de l’espatlla de porc 100% Duroc, tenint cura de polir-la de nervis i greixos, embotida, lligada i assecada durant 45 dies, i amb el seu característic toc de pebre. Us l’oferim també envasada al buit per una millor conservació.

Embotit artesanal elaborat a Sant Martí de Sesgueioles, carn de porc Duroc del Solsonès, amb etiqueta de garantia de benestar animal

llonganissa.jpg
llonganissatall.jpg

Casa Prat elaboradors d’embotits artesanals desde 1941 situats a Sant Martí de Sesgueioles, població propera a Calaf.  Producte km0, totalment artesà, elaborat amb carn de porc Duroc del Solsonès, amb l'etiqueta de garantia de benestar animal que garanteix la qualitat de vida dels porcs des del primer moment que neixen, juntament amb una alimentació molt cuidada, que permet obtenir carn de primera qualitat.

Productes

Noticies relacionades

saintmarcellin.jpg
21-09-2023

Saint Marcellin le Chartrousin IGP

Formatge francés de llet de vaca, molt cremós, sabor suau i especiat que s’intensifica amb el pas dels dies
gammadesecats.jpg
21-09-2023

Bolets dessecats Cap D’urdet

Diferents varietats de bolets deshidratats, sense conservants ni colorants, envasats conservant tot l’aroma i sabor
sardinespicantones.jpg
21-09-2023

Sardines picantones Conservas Ortiz

Sardines elaborades en fresc de forma tradicional a l’antiga, en aquesta varietat un cop fregides en oli se’ls hi afegeix tomàquet, pastanaga, cogombre, pebrot vermell i especies, resultant un sabor picant i deliciós.